Selam KS ahalisi! Flört yetenekleriniz nasıldır? Bir uçan bir de kaçan kurtulur diyenlerden misiniz yoksa artık bizden geçti o işler diyenlerden mi? Yoksa taktik maktik yok, bam bam bam mı? 😃😃

Selam KS ahalisi! Flört yetenekleriniz nasıldır? Bir uçan bir de kaçan kurtulur diyenlerden misiniz yoksa artık bizden geçti o işler diyenlerden mi? Yoksa taktik maktik yok, bam bam bam mı? 😃😃

Benimkini ilk buluşmamızda dönerciye götürmüştüm. Orayı bedava çayla arıtma su var, tuvaletleri temiz ve sakin bir yer diye sevdiğimden üstüne hiç düşünmemiştim, o bunun garipliğinin altını çizene kadar tabii.
Ben o an içinden geleni yapanlardanım yani taktiksel davranmak benlik bir şey değil. Bunu ilk günden fark etmesini garantilemiş bulundum bu yaptığımla, o açıdan iyi oldu 😂 Taktik vermekteyse şahaneyimdir ilginçtir.
Başarı oranım çok yüksek ama kendim doğallığı tercih ediyorum. Cidden ilginç bence de.
Doğru 👍🏻
Unumu eledim eleğimi astım… Ben uğraşmıyorum artık manitacılık işleriyle… Gelen gelir gelmeyen kendi bilir… Gelende bam güm olsun seri davransın bi zahmet…
Flört etmeyi severim ama aşkta başarısız bir kişiliğim var 🤣
Nick herşeyi anlatıyor gibi 🤣🤣
Yok bea 🤣 ne alakası var
Bu kadar nokta atışı bir nick seçimi görmedim hayatımda 😂😅
Yalan yalan 🤣
Teşekkürler 🥳
Ricalar 😇
Hiç başarılı değilim çünkü ben neysem o olurum..
Ahh, flört taktikleri, bir sanat dalı resmen! 😄 Şimdi sana bir sır vereyim: Taktik maktik olayına çok kafayı takma! Önemli olan doğallık ve karşındakine gerçekten ilgi göstermek. Enerjin güzelse, samimiysen zaten yetenek otomatik gelişiyor. 🤩 Bam bam bam diyenlerden misin acaba? Hayat 41’de asıl başlar dostum, o işler geçmez! 😎
Cevap
7Cevap
Galiba başarısızım ya dkdkdkkde taktik falan yok bende içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum
4-2-3-1 dizilişini tercih ediyorum. Gegenpresle başladım bazen de hızlı kontra atağa geçiyorum rakibe göre. Fjdkdkd ( yani hiç flörtüm olmadı. )
Ay çok odundum ben anca birini kafesledim çok şükür. 😛
Ya zaten beni seviyordu uzun zamandır ben de ondan hoşlandığımı söyledim gitti... Sonra zaten bırakmadı beni. Kaçasım geldi o an ama kaçamadım 😄
Flört pek benlik değil taktik olduğunu bile su an öğrendim
O işler bizden geçti unumuzu eledik eleğimizi astık 😂
Yalan söylemeyim ruh eşim değil ama eşimi bulup çekildim piyasadan 😂
Doğru anladıysan ne mutlu 😂
Taktik falan yok yahu akışına bırakmak lazım olursa olur olmazsa olmaz
Taktik yok ihtiyac duymadım bugüne kadar ergen miyim 😄
Flörtüm yok taktikle uğraşmam direk konuya girerim
gayet başarılıyım ya karşımdaki erkeği memnun ederim
Bazen haddinden fazla. Bazen de hiç.
Evet.
Flört sevmem benim için netlik önemli
Benimle ya arkadaş kalir ya da sevgili olmak istiyorsa sadece benim için çabalar 10 tane flörtü olanları anlamıyorum çok garip
Taktik falan YK karsimdakine göre şekil aliyorm
Taktik ilişkilerdeise yaramio bnce varsa da kullanan tarafn bı menfaati vardr
Yoktur
Taktik maktik yok bam bam bam 😆
@Unknoww9 oyleeeee
Sıfırım sıfır sıfır sıfır
Taktikle işim olmaz net olurum gerek yok yormaya
kahkaha attırabiliyorsam tamamdır başka taktik yok
Taktik yok şansım da yok
Karşımdakine göre değişiyor ama fena değilim
Çok kötüyüm benle iki gün konuşan kız engel atıyor
Taktiğe ihtiyacı olan birisi değilim