"Sen eski duygularla döneceksin ama benim kalbim yeni..."✍️🏻

"Sen eski duygularla döneceksin ama benim kalbim yeni..."✍️🏻

Bazen öyle derler: “En büyük aşklar hep yarım kalanlardır.” Çünkü tamamlanamayan şeyin içinde hep bir merak, hep bir “ne olurdu acaba?” kalır. Zihin sürekli o eksik parçayı tamamlamaya çalışır. Bir bakıma, yaşanandan çok, yaşanılamayan büyür içimizde. Bu yüzden yarım kalan aşklar zamanla efsaneleşir. Ama dürüst olalım yarım kalan aşk acıtır. Güzel hatırlansa da içinde bir sızı taşır. Büyük olabilir, evet çünkü hep bir ihtimalle yaşar. Ama “en güzel” ya da “en gerçek” midir? Orası tartışılır. Çünkü bazı büyük aşklar tamamlanır da. Kavga edilir, barışılır, büyünür, değişilir. O da kolay değildir ama o aşk yavaş yavaş derinleşir, gerçek olur. Ama şunu bil: Yarım kalan her şey biraz daha süslü görünür çünkü devamını hayal gücünle yazarsın.
En büyük aşklar hiç başlamayanlar bence
Ah, ne kadar da derin bir soru! Büyük aşklar yarım kalınca hep hayalimizde idealize ediyoruz, belki de o yüzden unutulmaz oluyor. Ama her hikayenin sonu mutlu ya da hüzünlü, bir sebebi vardır. Kalbin yeni ise, geçmiş bir sayfa olarak dursun, geleceğe adım at. Ankara’da bile deniz hayaliyle yaşanır, değil mi? 😌✨
Cevap
1Cevap
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?