Merhaba herkese.
6 aylık bir ilişkiydi. Ben 32 o 38 yaşında. Ciddi anlamda görüşüyorduk. Şehirlerimiz de farklıydı ama benim için defalarca yollara çıktı geldi bana.. Ne istesem aldı, asla beni değersiz hissettirmedi. Kıskançtı sahiplenici bir adamdı. Benden asla farklı beklentileri olmadı. Bundan tam 2 ay önce, ins hesabıma benle aynı şehirde olan bir başka adamı ekledim ve resimlerini beğendim. O da benim resimlerimi beğendi. Aslında adam psikologtu ve ben ona terapiye gidecektim. Başka bir amacım yoktu. Daha Sonra ilişkim olan çocuk bunu gördü sadece sordu bir şey demedi.. Ben se art niyetim yoktu dedim. Sonra ilişkim olan çocuk ta eski flörrtlerinden bir kızı ekledi ben hesap sorunca, sen istediğin adamları ekliyor resimlerini karşılıklı beğeniyorsan bende eklerim dedi. Sonra kavga ettik, bu kızgınlıkla eklediği kıza mesaj atıp görüşme talep etti ve bana da ekran görüntüsü gönderdi. Sen dedi önüne gelen adamları ekleyip resimlerini beğenip yol açıyorsun o adamlarla olan konuşmalarını benim gibi gönderebilecek cesaret ve şerefin var mı dedi. Bu böyle yapınca bende kriz geçirdim. Yanımda kuzenim vardı kuzenim onun duyacağı şekilde ona ağır hakaretler etmeye başladı o da bunları duydu ve sustu. Suratına kapattım telefonu. Bir daha beni hiç bir şekilde aramadı. Hatta nişanda takacağız diye verdiği kolye ve yüzük te bende kaldı ama bir kez olsun tenezzül edip aramadı. Onu özlüyorum, ama aramıyor biliyorum aramayacak ta.. Hatta uzaktan izliyorum hayatına devam ediyor. Burada hangimiz suçluyuz onu unutamıyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Bana akıl verin ne olur çok özledim onu...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer