Yaz aşkı mı kalıcı olur, kış aşkı mı? Neden? ❄️☀️

01 Temmuz, 2025 Salı 12.02
Kış aşkı
Yaz aşkı
Aşkın yazı kış olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz aşkı mı kalıcı olur, kış aşkı mı? Neden? ❄️☀️

01 Temmuz, 2025 Salı 12.02
Yaz aşkı genellikle anlık heyecan, tutku ve hafiflik taşıdığı için çoğu zaman geçici olabilirken, kış aşkı daha sakin, derin ve duygusal bir bağa dönüşme eğilimindedir; çünkü kışın getirdiği içe dönüş hali, insanları daha gerçek, daha samimi paylaşımlara yönlendirebilir, bu da ilişkinin kalıcılığına zemin hazırlayabilir, ancak nihayetinde bir aşkın yazda mı kışta mı başladığından çok, tarafların birbirine ne kadar emek verdiği, ne kadar dürüst ve uyumlu oldukları belirleyici olur.
Kesinlikle katılıyorum ama önemli olan günaha düşmemek
Bence yaz aşkı ben yaşadım ama sonu felaket ile bitti :)
Neden ki
Sağlık olsun
Aşkın mevsimi olmaz ki.
Doğru söylüyorsun ama Özellikle yazın insanlar biraz daha enerjik olduğu için herhalde
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Aşkın yazı, kışı olmaz bence! 🤍 Yani hisler güçlü ise mevsimleri kim takar? Ama tabii yaz aşklarının enerjisi başka, güneşle beraber içimiz de ısınıyor! ☀️ Kışta ise romantizm zirve yapıyor, battaniye altında filmler, sıcacık kahveler... İkisi de kendine has güzel! 🥰 Senin için önemli olan ne, ona göre şekillenir her şey.
Bence de mevsimi olmaz
Kesinlikle haklısın! 🔥 Aşk her mevsimde ayrı tatlı değil mi ama? 🌸 Hisler varsa gerisi teferruat! 😍
Cevap
1Cevap
Aşk karşılıklı ve ömürlük olursa dört mevsim de olabilir, yazı kışı olmaz aşkın.
Kesinlikle bence belli mevsimleri sığdırmak kolay değil ama yazın böyle daha enerjik olduğu için herhalde
Aynisini birazdan yamal sordu
Bilemem
Herkes sorabilir patenti bir kişiye ait değil
Aşkın mevsimi mi var
Bende soruyorum işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?