arkadaşlar uzun süren ciddi ilişkim bitti evlenecektik fakat iş evliliğe gelince korkmaya başladım.
Beni sevdiği sahiplendiği için ciddi düşündüğü için kısıtlamaya başladı , popomun iki yanağı hafif gözükse uzun tişört olsa bile tam kapatmasa bile sıkıntıydı ve uzun tişört giyeyim ama dar olsun bu ne giymesen daha iyiydi diyordu. Evde sürekli perdeleri çekmediğimi giyimime dikkat etmediğimi evlerin yakın olduğunu söyleyip duruyordu , pazar ortamını sevmiyordu tek yollamıyordu , erkek esnaf veya başka bir şey olsun erkeklerle muhatap olmamı istemiyordu , erkek doktordan çıkınca kaç yaşındaydı falan diye soruyordu , dışarıda o yokken lipgloss sürmemi istemiyordu , il dışına tek başına seyahat etmemi istemiyordu. Eskiden kız arkadaşlarımla gece 11 de eve dönerdim ailemin yanındayken mesela. En kritik noktası da bölüme erkek hemşire geldi onla aynı odada duruyor musun falan diyordu. Bunların sebebi benim geçmişte bir çok şeyimi gördü video fotoğraf vs kalmıştı flash bellekte. Bana güvenmiyordu biz güven sorununu 9 ay falan çektik ve şimdi yine aynı. Ben de onun geçmişine dair az bir şey görmüştüm ama benimki kadar değildi. Ama ne istese yapmaya çalıştım sadık kalmaya çalıştım. Ama evlenince ömür geçer mi diyorum. Kendi babası da annesini markete yollamazmış , ondan mı gördü diyorum ama aynı zamanda annesine üzülüp şimdi çıkıp dolaşıp gezmesini istiyor çok tezat. Veya benden önce lise ergenlik zamanında sevgilisi kapatmaya çalışmış. Yani benden sonra hayatında kim olursa olsun ona böyle davranır mı benim mi suçum yoksa güvenemediği için mi bilmiyorum.
ve ufak şeylere parlıyordu çok kötü kavgalarda gözü dönüyordu bir kez tokatla başladı bana ağlama krizine girince kendime geleyim diye atmış daha sonra beni sinir krizine sokunca ben ona vurdum sertçe o da bana 2 3 kez vurdu.
İlişkimiz kesin bitti ama hala kendimi suçlu görüyorum basit şeylerden mi bitirdim kısıtlamasını dine bağlıyordu açık giyinme haram şeylerden kaç etraf pis erkek dolu kötü şeyler istemedim kavgalar senin yüzünden çıkıp o yüzden sinirleniyordum diyordu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer