Sevgilim sizce aldatıyor mu?

Erkek arkadasımla ilk tanıstıgımızda baya mutluyduk. Bu aralar erkek arkadasımla konuşurken bi anda çok ilgi verip bıraktı neden olduğunu sorduğumda saçma sapan bir yalan uydurdu anlayamadım ama bişeyde demedim. Cuma günü ortak kız ve erkek akradaslarımızla onun evinde buluştuk odasındaki cekmecesinden kutu oyunu alacaktım tam çekmeyi actım bir kutu buldum üstünde bilinmeyen bir kız ismi yazıyordu aslında asla karışmam ama bu aralar çok ghostladıgı için merak ettim ve kutuyu açtım bir sürü hediyelik şeyler falam vardı okey belki kuzeni falan fistan diye dusunurken başka küçük bir kutunun içinden 4-5 tane küçük kutudan ayrı pr₺zervatif paketi buldum o an şok geçirdim not vardı onu actım içinde "sana özel iyi ki doğdun aşkım bebeğim"falan yazıyordu eski sandım ama içinde labubu vardı ve onun yeni trend olduğunu hepimiz biliyoruz. Zaten kimse farketmeden evden direkt çıktım. Ta sabahına yazdı ben belli etmedim. İşim vardı falam dedim işte. Dun yani pazar günü de tekrar gittik ben yine gittim kutu oyununu almaya o çekmeceyi actım ve hediye yoktu? Biz cumartesi günü dısarı çıkacaktık ve bi anda çok yorgunum diyip iptal ettirmişti. Bence kesin aldatıyor eminim hatta ayrılmayı düşünüyorum ama yinede sizin fikrinizi almak istedim.
Sevgilim sizce aldatıyor mu?