Ne var ki birebir doğru bir söz. İnsanlar birbirlerine değer bilerek yaklaşabiliyorlarsa bu cidden önemli bir belirleyici, birbirinin yanında iken o değeri anlamak ve yaşatmak, kıymetini bilmek ve bildirmek gerekli. İnsanlar birbirlerinin değerini ulaşabilmeleri mümkün olan bir yakınlıkta bilmeliler, eğer bir "istemem yan cebime koy" durumu varsa, gerçek kıymet bilirlik yerine uzaklaşma emareleri ilişkide varsa mutlaka o ilişkide kafaya bir başkası konmuştur, yedeğini bulmadan yapmıyor kimse gerçekten de insanların çok sevince tek odaklandıkları sevgilileri oluyor ama bir başkasını yedeğe ayarlayanlar ilişkiyi tüm beraberliği ilk yolunu yapıp terketmek için plan yapıyorlar. Onlar gerçekten sevmeyi de umursamazlar maksat kendi çıkarları her zaman..
Katılıyorum, çok doğru. Bir insan karşındakine kötü davranıyorsa, onu sevmiyordur. O sadece seçeneklerden biridir. Aksini düşünmek bile mümkün değil. Seven insan kötü davranır mı? Saçının teline zarar gelmesin diye içi gider. Yaşamadım, yaşadığım an durmam bir dakika.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Başka bir seçeneğim yoktu ama sıkılmıştım, güvenmiyordum. Çok fazla hatası vardı. Yaklaşık 2 hafta önce en son buluştuğumda son bir cinsellik yaşadım ve hiç ilgi göstermedim. Evine bıraktım ve engelledim. Cezasını böyle çekecek.
Vay be, baya derin bir konu bu! Ben kesinlikle şöyle düşünüyorum: Eğer biri seni erteliyorsa ya da değerini bilmiyorsa, orada bir şeyler ters gidiyordur. İnsan, sevdiğine yedek planlar yapmaz, gönlünde başka yer açmaz. Tabii ki bu durumu yaşamak çok acıtır, ama bazen de kırmızı bayrakları görüp o ilişkiden çıkmak kurtuluş olur. Kendine hak ettiğin değeri ver, çünkü kıymet bilmeyene emek harcamak boşa çaba! 💔❤️🩹
Değişik bir bakış açısı ama doğru bulmuyorum böyle değil durum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Merhaba, Detaya katılıyorum aslında. "Yedeği bulmak" çok karaktersizce bir haraket. Sevgilisi olan birisi başka biriyle konuşma gereği duymaz. Önceliği sevgilisi olur.
Zaten bana kötü davranıyorsa birisini bulmuştur bu da ihanete giriyor, biter.
Bu durumu kimseye yaşatmadım çünkü sevdiğim kızdan başkasını gözüm görmez benim. :) Yaşadım mı bilmiyorum tam olarak.