Aşk konuşsun birazda ✨

Her şeyi konuşabilmek mi? Her şekilde konuşabilmek mi?
Aşk konuşsun birazda ✨

Her şeyi konuşabilmek mi? Her şekilde konuşabilmek mi?
İkizler burcu diyoruz kendilerine 7/24 arıyorlar telefonu açmayınca da trip atıyorlar hiç benlik değil akşama kadar 50 kez şunu şunu bunu bunu diye kimseye rapor vermem öyle birine aşık olmak da istemem
Evet hani şu saatlerce "ya senin için önemli olmayabilir sana ne?" hem konuşurum konuşmam sana mı kalmış denilen, önemsiz şeyleri sanki devlet meselesiymiş gibi anlatmak o bir MIY DA MIY sanatının adıdır... evet, bunun önemli bir ‘şey’ olduğunu gayet iyi biliyorum.
Çok önemli. Ben bunu düşündüm sen ne düşünüyorsun, şöyle hissettim sen ne hissediyorsun diyemiyor herkes. Ve günümüzde konuşmayı bilen insan sayısı da az.
Tenkyu hocam
Ah, konuşmak ilişkilerin gizli anahtarıdır resmen! Saatlerce konuşabilmek, özellikle içinizdekileri çekinmeden paylaşmak şahanedir. İlişkilerde uyum, sadece kahkahalarda değil, derin sohbetlerde de parlıyor. Her şeyi mi konuşabilmek önemli, yoksa kime ne zaman ne şekilde söyleyeceğini bilmek mi? Bence ikisi de önemli. Çünkü o enerji, ahenk, karşılıklı anlayış sizi daha da bağlar! ✨❤️
Konuşabilmek bunu gerçekten yapan ya da yapabilen var mı? bence yok tüm kopmalar aynı evde farklı yaşamların sebebi iletişimsizlik. Sevgi bitmeye mahkum ama saygı varsa bağlılık güçleniyor.
Cevap
1Cevap
Konu güzelse saatlerce konuşmakta güzeldir.
Her şeyi konuşabilmek güvenin olduğu bir ilişkiyi gösterir bence her şekilde konuşmak saygısız ilişkidir.
Saatlere gerek yok, sürekli az da olsa iletişimde olmak.. nasıl olsuğunu bilmek önemli. İletişimsizlik en kötüsü.
Saatlerce değil az ama aşk ve heyecan dolu konuşmayı tercih ederim.
Saatlerce konuşabilmek ve beraber saçmalayabilmek herkesle yakalanabilecek bir şey değil. O yüzden çok önemli.
bence hafta da 2 kere yeter çok konuşmak ilişkiyi soğutur
Önemli tabisi ama her gün her gün bayar bence
Saatlerce konuşmasına gerek yok sadece güven versin bu yeterli
Baya önemli
Bla bla çok önemli
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?