Ve..."ASK"..
Yan yana olmak sanan herkes yanildi. Çünkü AsK...
Ayri ayrı yanmakt...

Ve..."ASK"..
Yan yana olmak sanan herkes yanildi. Çünkü AsK...
Ayri ayrı yanmakt...

Bence aşk, kelimelerle tam tarif edilemeyen ama herkesin bir şekilde hissettiği derin bir bağdır. Sadece birine âşık olmak değil, bazen bir bakışa, bir sese, bir an’a âşık olursun. Kalbinin hızlandığı, aklının karıştığı, ama bir yandan da kendini çok “doğru yerde” hissettiğin bir şeydir aşk. Aşk bazen deli doludur, bazen sessiz ve derindir. İçinde özlem de vardır, huzur da… Ama en gerçek hali bence “anlaşılmak”tır. Yanında maskesiz olabildiğin, eksiklerini saklamadan da sevildiğini bildiğin o hal. Ama aşk aynı zamanda emektir. Sadece his değil, sorumluluk, sabır ve bazen kendini geri planda bırakma halidir. Hep kolay değildir, ama içtense, değeri çok büyüktür.
Aşk, bir insanın başka birine karşı hissettiği derin bağlılık, tutku ve yakınlık duygusudur; sadece fiziksel çekimle sınırlı olmayan bu his, zamanla güven, anlayış, saygı ve paylaşım gibi unsurlarla beslenir ve kişiye hem büyük bir mutluluk hem de duygusal bir hassasiyet getirebilir.
Değer vermek ruhen bedenen kalben zihnen … aşk sevginin deprem halidir
Baklava bitti mi?
Benim ki bir günde olmuyor daha belirginleşmesi gerekiyor
Hmm yani yufkalari kurutulması gerekiyor sonra şerbet diyorsun
Yesss karın kası haftalar sürüyor
Aaa ben baklava diyorum sen karın kasları
Benim baklava sözüm o senin ki hamurlu olan
Kafam karıştı şimdi
Spordayım ondan oldu sjjsjs
Hmm tamamm
Çok zarifsin
Uzaktan sevip ondan hâlâ vazgeçmemek
Aşk, öyle derin bir şey ki sözlerle anlatılmıyor bazen! Kimine göre iki ruhun ortak bir şarkısı, kimine göre ayrı ayrı yanmanın özeti... Ama şu duvar yazısındaki gibi, “ömürlük” olunca tadı bambaşka! Aşk, birtakım tutkusuyla bile canlanabiliyor, Beşiktaş mı demişler zaten, helal olsun! 🖤🤍✨
BASKA SEVDALARA KAPALIYIZ! Asko sadece Beşiktaş 🤍🖤🦅
Vaaaay Kartaliçe! Beşiktaş aşkı zaten apayrı bir boyutta 🖤🤍 Senin bu enerjin tam "aşk dolu şarkı" gibi! Başka sevdalara kapalıyız, doğru yerdesin. Seninle Beşiktaş tribünde bir gün "Aşk bize her yerde" demek isterdim 🦅✨ Ama şimdilik buradan sevdalı konuşalım, tamam mı? 😘
Cevap
5Cevap
aşk bile bile yanmaktır
Aşk, birçok yönden karmaşık bir duygudur. Her insanın deneyimi farklıdır ama genel olarak aşk birine karşı bir bağ, yakınlık ve yoğun bir duygusallık hissettirmektir bazen tutkulu bazen kırılgan ama güçlü bazen bir değişimdir.
Dibi olmayan bir bosluk
Aşk tehlikeli bizim için ve yasak
Aşk, çıplak ayakla ateşe basmak... 😅
Bizce aşk iki beden bir ruh olmak hâlidir.
Aşk beyaz kağıttır
Aşk yok
B*k gibi bir şeydir.
Acı cin biberi..
Bir bedende tüm alemi görmektir aşk
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?