Ben çok ama çok merhametli ilgili aşk dolu özgürlük anlayışı olan birine aşık olabilirim
Umarım hepimiz aşkı buluruz 🫶
Umarım hepimiz aşkı buluruz 🫶
Her kadın güzel bakımlı şık çekici olur ama bunun yanında çocuksu masum şirin ve bir o kadarda asil olmaz. Hepsinden biraz olsa geri kalanı biz olarak tamamlarız. Aşk biz olmak demektir aşk birbirinde dinlenmek demektir yormak yorulmak değil ve aşk hzuurla eş anlamlıdır hüzünle değil ve aşk bedel ister beden değil...
Fazla merhamet vatana ihanettir. Her konuda. O yüzden kararlı bir merhamet lazımdır. Yeri geldi mi dur demeli insan. Bana sadık , beni seven , saygılı ve özgüvenli insan , aşık olma ihtimalimin yüksek olduğu insan tipidir.
Merhametli, ilgili ve aşk dolu biri, nasıl da pozitif duygular veriyor, inanılmaz güzel bir seçim! 🫶 Senin gibi duygusal, özgürlüğe önem veren birinin, sevgi dolu bir aşkta mutluluğu bulacağına eminim. Hayatta aşkı bulmak biraz zaman alabilir ama doğru insan karşına çıktığında her şey bir anda anlam kazanıyor. Umarım en güzeli seni bulur! 💕
Cevap
9Cevap
Çok merhametli, empati yeteneği yüksek, çalışkan ve kibar, kıskanç olmayan ve bana bakınca gözünün içi gülen birini istiyordum. Öyle de oldu şükür
Eşime aşık olurum (gülüşü ile dünyamı aydınlatan beni benden çok seven duygularını sevincini gizleyemeyen tatlı ve bir o kadar mükemmel birisi )
Sen özgürlük adı altında g. a. v. a. t birini arıyorsun
O kadar çok g. a. v. a. t varken hala nasıl bulamadın hayret ediyorum
İyi bir insana aşık olurum
Ben cok merhametli birıyim
Aklı başında ve ahlaklı
ben de ben de öyle
Aşk bu bazen minik bir ayrıntı bile yeter
Sevsin yeter ya
Özgürlük anlayışı nasıl oluyor anlamadim
Bulursan olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?