Bir konu hakkında aşırı kararsız kaldığım için sizlere danışmam gerek bu konuyu içim hiçbir şekilde almıyor?

Eşim ile yaklaşık 4 yıl sevgili kaldık, 1 senedir de evliyiz.
İlk görev yeri Kıbrıs’tı ve çok kavga etmeye başlamıştık. Oradayken beni hiç aldatmadığını söylüyordu, başkasında dokunamam ben gibş sözler söylüyordu. Daha sonra bulunduğum şehre tayin oldu, ve evlendik. Can sıkıntısından galerisinde gezerken orada bi kadınla yatakta çekinmiş fotoğraflarını buldum. Elim atağım titredi. Daha sonra o dönem benim de muhabbetim olan yanındaki arkadaşlarıyla olan konuşmalarına baktım evet en nihayetinde her şeyi pekçok kez yapmış bunu onlarla birlikte. Biz o zamanlarki sevgilimken de buluşuyorduk ya o gelirdi ya ben giderdim son zamanlarda üstelik son zamanlarda artık biz de birlikte olmaya başlamıştık. 1 aydır aramız kötü ben boşanmak istiyorum o da eskiden olan şeylerdi bir önemi yön diyor kesinlikle kabul etmiyor. Çeşitli mekanlarda takılmış çeşitli ortamlarda takılmış ve buradan bulduğu kızlarla bunları yapmış. Sizce ne yapmalıyım ya da siz olsanız ne yapardınız? Seviyorum ama kesinlikle güvenmiyorum içimde olan o melek gibi adam gitti gözümde bambaşka pislik biri oluştu. Yüzüne bakasım bile gelmiyor. Hiç böyle tanıtmamıştı kendini en ufak fire vermemişti sürekli gece gündüz konuşurduk ya toplantıda olduğunu ya da yorgun olduğu için uyuyacağını söylerdi.

Bir konu hakkında aşırı kararsız kaldığım için sizlere danışmam gerek bu konuyu içim hiçbir şekilde almıyor?