Yanınızdaki sevgilinizi eşiniz uzun boylu iyi giyimli tipi iyi bakımlı biri olsa bakılmasından rahatsız olur musunuz hoşunuza mı gider
Bir de kadın versiyonu sorayım
Yanınızdaki sevgilinizi eşiniz uzun boylu iyi giyimli tipi iyi bakımlı biri olsa bakılmasından rahatsız olur musunuz hoşunuza mı gider
Bir de kadın versiyonu sorayım
Hayır hoşlanmam ben. Çok kıskanç biri olduğum için kimsenin ona bakmasını istemem. Bence hiçbir kadının hoşuna gitmez sevgilisine bakılması. Gidiyorsa zaten o ilişkide bir sıkıntı vardır.
Merhaba 😇
Bazı kadınlar, partnerlerine dışarıdan gelen ilginin, kendilerini ve partnerlerini çekici hissetmelerini sağladığı için hoşlanabilirler. Bu durum, partnerlerinin değerini ve kendilerinin de iyi bir seçim yaptığını düşünmelerini pekiştirebilir. Şöyle düşünebilirler "Benim yanımdaki erkeğe başkaları da ilgi duyuyor, bu da benim ne kadar iyi bir partner seçtiğimi gösterir." Bu, özellikle ilişkilerinin başında olan veya özgüvenleri yüksek olan kadınlar için geçerli olabilir. Dolayısıyla, kadınlar yanındaki erkeğe bakılmasından hem hoşlanabilir hem de rahatsızlık duyabilir. Önemli olan, bakışın niyeti, yoğunluğu ve kadının kişisel algısıdır. Bu konuda genelleme yapmak yerine, her kadının bireysel tepkisinin farklı olduğunu anlamak daha doğru olacaktır.
E ama tabi şimdi şöyle, yanımdaki sevgilim yakışıklıysa, çekici biriyse ve insanlar ona bakıyorsa ben hem gururlanırım hem de içimden bi “oo benimki maşallah” diye hava atarım 😏 Ama hani haddini aşan bakışlar olursa, o rahatsız edici olur tabii… Kim ister ki sevgilisine aşırı yoğun bir ilgi? Kadın için de geçerli bu, bence burada denge önemlidir! 💅
Cevap
7Cevap
Benim kadinima bakilsa hosuma gider caktirmadana bakardim
Biraz geniş mezhep olması gerekir öyle kişinin
hayir
Olurlar bence
Hoşlanır
Hoşlanan g@vattir
Hoşlanmaz asla
Nasıl bakıyorlaaar
sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?