Eskisi gibi olur mu?

Kız ayrılalım ben bitirdim dedi 6 saat geçti diğer güne geçtik sabah mesaj atmış iyi misin diye sonra konuşalım dedi 30 dk konuştuk bir anda kestirip atmadım dedi sen beni sıkıştırdın o yüzden ilk öyle dedim dedi. Düşünmek istiyorum sen de düşün dedi. 2 yıllık bir ilişki. 6 aydır uzaktan devam ediyor. Yakın zamanda Türkiye’ye döneceğim. İlk onu görmeye gideceğim ona da söyledim. Hiç bir yerden engel yapmadık, birbirimize açtığımız hikayeler kalpler hala duruyor. Hiç bir şey silinmedi yani, sadece düşünme aşamasında şu anda, ve iletişimimiz zayıf. Ayrıca döndüğünde ben de aradığın o şeyi bulamazsan bana kızma dedi. Kafam çok karışık ne hissettiğimi bilmiyorum dedi. Son 1 aydır bu şekilde düşünüyorum ama seni üzmek istemediğim için sana hissettirmedim dedi. Ben bu ilişkiyi beraber ayağa kaldıralım dedim. Umarım bu zaman ikimize de fayda eder dedim. En son 2 gün önce felan konuştuk o kararı aldığından beri tatlım canım kullanmıyor. Soğuk konuşuluyor bir nevi. Aramızda aldatma saygısızlık küfür yalan iftira hiç bir şey olmadı.

Eskisi gibi olur mu?