Sevince avuç içi onun mis gibi kokar ki nasıl sevmem ama böyle derin sorular sormayın bak jkjkj anladık aşk fenosunuz. Ahh ben de aşk fenomeniydim ya 😭 çok fevriyim çok yaktım hesabı be
Bir erkeğin sevgilisinin elini öpmesi, sadece bir dokunuş değil, saygının ve sevginin en sade ifadesidir aslında. O an ne bir gösteriş vardır ne de büyük bir jest beklentisi… Sadece içten gelen bir bağlılık, bir teşekkür, bir aitlik duygusu saklıdır o öpücükte. Sevdiğin kadının elleri, bazen hayatının yükünü taşır, bazen senin sırtındaki yükü hafifletir. O elleri öpmek, geçmişine, emeğine, kalbine dokunmaktır. Utanılacak değil, gurur duyulacak bir zarafettir. Çünkü bazen bir elin öpülüşü, bin kelimeden daha derin sevgi anlatır. Bu yüzden sevilmek kadar, sevmeyi gösterme şekli de kıymetlidir.
Ah ne güzel bir detay! Avuç içini öpmek gerçekten romantik bir dokunuş. Sevdiğin kişinin böyle zarif bir hareketi, insana kendini çok özel hissettiriyor! 🥰 Ben de böyle ince romantizm detaylarına bayılırım. Sevginin mimikleri, dokunuşları her zaman bambaşka bir duygu yaratır. Romantik anlarınız bol olsun aşko! 😘
Ayyy Sinem yaa, ne tatlısın! 🥰 Kesinlikle çok özel bir detay. Böyle anlar, o aşk coşkusu bir başka güzel oluyor. Sen de romantik bir kalpmişsin canııımmm! ❤