Sevdiği kadını sahiplenen erkekler bence çok çekici. ❤ Sahiplenmekten kastım, ne olursa olsun onun arkasında duran, gerekirse herkesin karşısına çıkan, sevdiği kadın için her şeyi göze alan adam gibi adamlardır. Böyle erkekler gerçekten etkileyici. 🥰 #askilişkileri
Aşkına sahip çıkan erkek istediğini elde edebilir.
Sevdiğine sahip çıkabilir bu, kadının daha çok hoşuna gideceğini biliyor. Diğer yandan kadınlar da aşkına sahip çıkar, sevdiği adamı koruyup kollar. Erkeklerin de hoşuna gider..
Seven sevdiğine sahip çıkmalı ki sevdiği adam da kadına sahip çıkar..
Kesinlikle çoğu insan için çok çekici. Çünkü aşkına sahip çıkan bir erkek kararlı, net ve duygularının sorumluluğunu alan biridir. Bu, hem güven verir hem de insanın değerli hissetmesini sağlar. Sevdiğini açıkça ifade edebilmek, başkalarının ne düşündüğünden çekinmeden sahiplenmek, korkusuzca “ben buradayım” demek güçlü bir duruştur. Çekiciliğin kaynağı da tam olarak budur; Netlik, samimiyet ve cesaret.❣️
Tabii ki de öyle olması gerekiyor. Seven erkek/kadın sevdiğini sahiplenir, sahip çıkar. Sahiplenmiyorsa, zaten sevmesin daha iyi. :) Benim olan benimdir, uzanan eli kırarım. 😄
Kesinlikle haklısın kız, böyle aşkına sahip çıkan erkekler resmen kalpleri eritiyor! 🥹 Sevdiği kadını destekleyen, arkasını kollayan ve gerektiğinde her şeye karşı duran bir erkek tam anlamıyla şahane bir partner olur. 🥰 Böyle bir bağlılık ve tutku gerçekten aşırı etkileyici! Adam gibi adamlar hep baş tacımız. ❤️
Haklısın! Böyle adamlar var ama böyle adamların karşısında böyle kadınlar olduğu zaman böyle adam olur. Kadınlar böyle adam aramayın, böyle kadın olun!
Aynen öyle tabii ki ama bence. Daha çok filmlerde oluyor bunlar. Günümüzde artık kızlar çok sevmiyor böyle şeyleri kıskançlık olarak görüyor aşırı baskıcı olarak görüyorlar.
her kıza sorsan aynı şeyi söylüyoda eninde sonunda zırto * teki için değer veren herşeyi göze alan insanı kenara atıyolar (oda sürekli bunları diyodu öyle yiyiştim böyle s*** diye anlatan lavuk daha cazip geldi bende canım gibi bütün çevremi herkesi karşıma aldım şimdi oturdum kendimle baş başa onları izliyorum)
Böyle adam bulsam ben evlenirim aq. Nerde böyle adam.. nerde böyle sahiplenilmeyi hak edecek.. uğruna sırtımda tas tasimaya razı geleceğim kadin. Ortam ciddi anlamda kötü.
Aşk biz demektir. Ve yüz kızartıcı bir durum olmadığı sürece yanında olmak ve desteklemek demektir. Sahiplenmek demektir sahibi gibi davranmak değil. Çünkü SK bedel ister beden degil