Bana fikir akıl verin lütfen psikolojik olarak tükendim artık?

2 yıllık uzak mesafe ilişkim var ailesi biliyor benim annem ve kardeşim biliyor. Mesele şu sevgilim başta iyi biriydi ilgisi alakası evliliği gıderım diyecek kadar iyiydik hatta. Evlilik konusunda o baskı yapıyor. Evi arabası yok kirada yalnız yaşıyor bende ev araba için zamanla olur dedim aradan zaman geçti evlilik hakkında konuştuk "gelinliği satın almak istiyorum dedim sevgilimde kiralanır dedi başkasının giydiğini giysen küçülmezsin dedi.. Annem mutlu günüm de yanımda değil diyorum bu evde yalnızım iyi değilim diyorum "o zaman sizin apartmana taşinalım diyor. Adama kalk sen de namaz kıl diyorum laf dinlemiyor. Annemle tartışık diyorum "annem seni sevmiyor sanırım diyor. İtalyaya gitme hayalim var diyorum dalga geçer gibi" Hayaller İtalya. Hayat köy hayatı.. Laf lafı açtı bana"anneme babama bir şey olursa bakar mısın dedi annesi babası köyde yaşıyor. Bende"benim vicdanıma kalmış sonuçta kaç çocuğu var bana sıra gelene kadar. Diye dürüstçe söyledim ona bana"sen ne kötü birisin biz seninle yapamayız diye laf etti. Aramız bozuldu ertesi günde doğum günümdü bilerek aramadı

Belki şartlar köyde yaşamak zorunda bırakır diye laf attı ortaya ben çalişmayı düşünen bir insanım köyde ne işim var

Merak edip aradım bir kere ara yeter dedi

Konuşalim edelim dediğim de 7 24. Seninle mi ilgilenicem dedi... kaç kere ağlattı sonra döndü uyudu çok gamsız bencil biri psikolojim alt üst oldu cidden

Güncellemeler
11 ay
...
Bana fikir akıl verin lütfen psikolojik olarak tükendim artık?