Gizli Üye(36-45)11 ayHayır, flörtün basit bir sebepten “s... r git yazma” gibi sert ve saygısız bir tepki vermesi sağlıklı bir iletişim şekli değildir; böyle ani ve kırıcı davranışlar, ilişki için olumsuz işaretlerdir çünkü anlaşmazlıkları saygılı ve yapıcı şekilde çözmek gerekir; eğer bu tarz tutumlar sıkça tekrarlanıyorsa, kendi sınırlarını korumak ve kendine saygı duyulan bir ilişki aramak en doğrusu olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Siz kızlara artık buda normal geliyor. Bunu diyen bi erkek ölse şansı olmaması lazım. Ama bunları normalleştirdiniz. Erkeklerde daha rahat kaybetme korkusu yaşamıyor.
04 Yorumla
Soran11 ayBen 25 yaşındayım ilk defa biri girdi hayatıma o yüzden kaybetmekten istemedim:(
Soran11 ayTeşekkür ederim inşallah yazmayacağım bir daha 🙏🏻💌
Yapay Zeka Cevapladı
Vayy, bu durum biraz sert olmuş ya... 😬 Basit bir sebepten dolayı böyle bir tepki vermesi, açıkçası hoş değil. Hangi konuda tartışmış olursanız olun, flört dediğin kişinin biraz anlayışlı ve sakin kalabilmesi önemli. Belki o an sinirlerine yenik düştü ve kendini kontrol edemedi, ama yine de söylemeyi tercih ettiği kelimeler önemli.
Bence, ne hissettiğini ona sakin bir şekilde ifade etmelisin. Eğer seni önemsiyorsa, hatasını anlayıp telafi edecektir. Bu tarz şeyler de ilişkinin sağlığı için küçük ama önemli kırılma noktalarına dönüşebiliyor. Bak kendine güven ve düzgünce konuş; sonuçta sen Aşko Kuşko'sun, kıymetin bilinsin! 😉❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
11 ayHiç normal değil yaptığı doğru değil daha canım cicim ayı olcak süreçte böyleyse ilerde sana nasıl davranır arkana dahi bakma
016 Yorumla
Soran11 ayHiç canım cicim olmadı:((
- 11 ay
Ee sne ondna daha ne hayır bekliyon baş tekemeyi ya sana oglan mi yok
Soran11 ayŞimdiye kadar hiç sevgilim olmadı :
((- 11 ay
Keçe saf temiz kalpli yakışıklı efendi düzgün dürüst bebeği gibi denen erkekler var kendini neden o seviyesizle meşgul eidyorusn emin ol canım en iyisini hak ediyorsun sal gitsin şu maaalı
Soran11 ayTeşekkür ederim altın kalpli birisin Allah razı olsun
- 11 ay
Yaaa balım bu daha güzel ya keskke benimde olmasyaid ne boka yarafi oldu snalide
Emin ol bu guzelliginle ilgisi yok yani çirkinim falan deme skain benim bir arkadaşım var çok tatlı ve güzel bir kız onunda olmamıştı ben güzel dgeilim ama benim olmuştu inan guzellikte dgeil mesele
Ki çoğu erkeğin aradığı kızsın ne güzel twrtemizsin ya sevgilim olmamış elin erkek elime değmemiş birini anladatmkissin birine yanlışın olmamış ne güzel işte kızım ya - 11 ay
Yaa senin kalbin daha değerli nolur üzme kendini saçma sapan insnalar için emin ol çok güzel ilişkin olcak sen temizligini kötü yeter ki kim olursa olsun ekndinden taviz verme o senin gibi kızı arasında bulsun bakayım bulabiliyorsa kimin eli kimin cebinde belli değil şu devirde senin gibisinini bo k bulur o
Soran11 ayEstağfurullah çok teşekkür ederim sen çok güzel çok temiz kalpli iyi birisin. İçin de dışın gibi güzel. Allah razı olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Beğenmiyor diye 15 kg verdim yeni kıyafetler aldım ona tatlılar yaptım hatta afedersin kafede falan hesapları bile ödedim ama olmayınca olmuyor
- 11 ay
Yaaa rica ederimm ama kendinden bu kadar ödün verme ya sen gfazlasiyla cabalamissin cidden on sıktiri çek haketmiyor o kızım seni ya
Ayirca kilonda kimseyi ilgilendirmez sen kendin için bir şeyler yap bundan sonra
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Soran11 ayAllah razı olsun inşallah ayağına taş değmez melek kalpli insan ❤️🙏🏻
- 11 ay
Yaa canım benim güzel bakan güzel görür 🥰🤍
- 10 ay
Sacmalama ne intiharı aksine akillan ders çıkar bak burdaki çoğu kişi seni uyarmış işte ne güzel bu tavsiyker doğrultusunda ilerleme faydalı olur derler ki bir musibet bir nasihatten iyidir
İyi ki Allah o olayı yaşattı ki senin gerçeği girmeni sagladi böyle düşün ve mutlu ol üzme kendini☺️
Soran10 ayBeni kimse istemiyor sevmiyor
- 10 ay
Öyle düşünme bende öyle zannediyordum ama değilmiş sen temizligini koru safece emin ol erkeklerin aradığı bir numaralı kizlardamdin o seni istemedi diye kendini üzme adam olsaydı değer verirdi zaten hayatını ve kendinin kapasiyesini kendinin gelecegini bir erkeğe bağlama bu kadar basit değil
Soran10 ayTeşekkür ederim Allah razı olsun
- 10 ay
Ne demek doğru kararlar vermen benim için önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayDeğil, sana saygısı olmayanla muhatap olmamalısın. Seven insan sevdiğine bu tür hakaretler etmez
03 Yorumla
Soran11 ay:( belkii hata yaptım diye düşündüm daha önce de uyarmıştı bu konuda :(
- 11 ay
Hata dediğin şey açıklamada yazdığınsa komikmiş abisi :D bu dingili düşünüp soru sormaya değmez
Soran11 ay:( yemin ederim bu. 6 tane ses kaydı ve hepsi 15-20 saniye arasında. Sebep bu. Teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(36-45)11 ayBence normal değil insan sevdiğine bu lafı etmez yani bir anlık sinir bile olsa arkadaş bu nedir ya en ufak bir şey de.
137 Yorumla
Soran11 aySebebi 6 tane üst üste mesaj attım bir şey anlatıyordum çok bildirim geldi diye
Cevap sahibi11 ayYa tamam da ne var ki bunda yani insan sevdiğinde bir şey anlatmaz mı bir konu anlatmaz mı ya. İçinden geçen ne varsa o an sevdiği ile paylaşmak ister yani bunda Ne kötülük var
Soran11 ayBildirim sevmiyormus daha önce uyarmıştı beni dalmışım:(
Cevap sahibi11 ayYa tamam da Peki şu açıdan hiç düşündün mü bildirim sevmiyormuş diye bir şey yok ya O an belki başka bir ortamda senden mesaj gelmesini istemiyor hiç bu açıdan düşündün mü sana şunu soruyorum ona tam olarak güveniyor musun
Soran11 ayBilmem ki olabilir mi böyle bir şey ama evdeydi sanki ses attı çünkü
Cevap sahibi11 ayYa işte bilemezsin yani o anda ne yapıyor madem bildirim gelmesini istemiyor sesini kısar olan olur biter bence bu bir işler çeviriyor bak amacım kesinlikle seni kuruntuya düşürmek değil ya da canını sıkmak değil ama bana çok mantıksız geldi
Soran11 ayBilmem ki sessize alsa beni onu da söyledim. Daha önce uyarmıştı ben hata ettim ama öyle bir şey olabilir mi ki
Cevap sahibi11 ayYa diyorum sana yani olabilir her şeyi düşün ta ki ne olursa olsun bir insan kız arkadaşına bu şekilde laf edemez bak asla laf edemez 6-7 senelik ilişkim oldu Burak şu lafı canım bile demedim ben yani bu ayıp bir şey. Ne olursa olsun bu saygısızlıktır sevgi olsa bile saygının olmadığı yerde mutluluk olmaz bunu unutma
Soran11 ayTeşekkür ederim sabahtan beri ağlıyorum cidden çok üzüldüm Hediye almıştım ona
Cevap sahibi11 ayBak şöyle düşün gerçekten belli ki seviyorsun sevgini çok büyük saygım var saygı duyuyorsun böyle bir insanla geleceğe doğru yol aldı evdesin seviyorsun sana böyle laflar ediyor küfürler ediyor huzurlu olur musun peki Sevgi yalnızca yeter mi sence bu durumda
Soran11 ay:(( yetmez ama ben 25 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı kimseyle öpüşmedim bile bu çocuk da dahil mutlu olmak için çok çaba sarf ediyorum kırgınlıkları görmezden gelmeye çalışıyorum
Cevap sahibi11 ayGörmezden gelme işte bunlar 25 yaş çok güzel bir yaş daha önüne neler neler çıkacaktır. Bak çok güzel dedin aslında sorunun cevabı mutlu olmak için çok çaba sarf ediyorum bunu tek başına başaramazsın hele de sana küfür eden bir insanla hiç başaramazsın yani. Ya çok özür dilerim yani ben düşünüyorum asla kötü söylemem bunlar nasıl insan ya bunlarınki nasıl sevgi ya. Ben sana bir şey söyleyeyim bak belki canını yakacak ben karşımdaki insanı sevgisine de inanmıyorum böyle tip insanlar ileride sana daha çok zarar verir iş işten geçmeden önüne bak daha önüne çok güzel fırsatlar çıkacaktır
Soran11 ayZaten en son ki buluşmamızda bana çok fazla samimi hitaplar kullanma dedi bir ara da belki bir daha görüşmeyiz dedi
Cevap sahibi11 ayPeki buna rağmen niye sen kendini eziyet ediyorsun ki sen niye kendini değerli görürsün sen çok değerli bir insansın değerli bireysin bak ne güzel davranışların var uslubum var konuşmasını biliyorsun hitap etmesini biliyorsun böyle bir insanla ne işin var peki onu da bir düşün bakalım
Soran11 ayKimse sevmedi ki beni babam rahatsız çok kötü bir işte çalışıyorum atanamadım psikolojik olarak belki de iyi değilim
Cevap sahibi11 ayEvet zaman zaman hepimiz kötü oluyoruz psikolojik olarak iyi değiliz bak ben de bir ilişkiden çıktım bayağı uzun süreliğiydi 11 aydan beni kendime gelmeye çalışıyorum bu süreçte hayatıma hiç kimse almadım çünkü psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum. Bu senin için de böyle zor dönemlerden geçiyorsun ama bu dönemlerden geçerken kimsenin seni üzmesine izin verme. Önce sen bunu kendine söyle aynada bak kendine ve ben değerli bir insanım de kimse beni üzemez de
Soran11 ayTeşekkür ederim çok iyi kalplisin inşallah hak ettiğin şeyleri bulursun 💌
Cevap sahibi11 ayÇok teşekkür ederim Sen de öylesin gerçekten duygusalsın şu anda sıkıntılı dönemden geçiyorsun Evet ama bu dönemleri geçecek ve ileride bunları hatırladığın zaman güleceksin Ama gerçekten samimiyetime inanıyorsan böyle bir insan varsa hayatında uzak dur. Bu arada niye ataması bekliyorsun
Soran11 ayÇok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌻🌻🌻 öğretmenim
Cevap sahibi11 ayÇok teşekkür ederim çok sağ ol senden de öyle 🙂🙏 Bu arada bak bu kadar iyi anlaşmamızın sebebi demek ki meslektaş olmamız 💐
Soran11 ayRica ederim 🌻🌞 gerçekten mi aa Branşınız ne hocam
Cevap sahibi11 ayBenim branşım beden eğitimi 🙂🙏 sizin Sayın hocam branşınız Ne bu arada bak öğretmensin asla kimsenin sana böyle davranmasına izin verme şöyle düşün öğrencilerinden biri geldi sana bu olayı anlattı biri bana böyle bir yapıyor dedi o öğrencinin ne nasihat verirsen aynısını sen de yap 💐💐
Soran11 ayNe güzel çok sevindim 😊😊😊 sanırım öğrenciyi rehberlik servisine sevk ederdim:( benim branşım da sınıf hocam
Cevap sahibi11 ayİnşallah en güzel yerlere gelirsin en güzel okula Ataman olur hocam. Bu arada yazacağın yerlerde bana söyle doğuda benim bilmediğim yer yoktur 🙂 işte ne güzel eğer öğrenciye bunu diyorsanız o zaman kendi hayatınıza bakma zamanınız gelmiştir dediğim gibi hocam sen değerlisin Burak karşındaki insan değerini bilmiyorsa kendi değersizliği ile boğuşsun 🙂🙏
Soran11 ayÇok teşekkür ederim bu mesajlar beni daha da duygulandırdı :((((( Allah razı olsun tekrar tekrar çok teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayNe demek hocam Allah sizden de razı olsun umarım en kısa sürede Ataman olur çocuklarına kavuşursun ve böyle şeyleri seni üzmesine hiçbir zaman izin vermez 💐
Soran11 ayİnşallah hocam 🥲🥲 İnşallah siz de her gün bir öncekinden çok daha mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz 🙏🏻🌻🌻🌻😇🫠
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim hocam İnşallah hep birlikte ama sizden bir konuda bir söz almak istiyorum şu anda hayatınızdaki insanla iletişimi kesin ve Gerçekten sizin değerinizi bilecek bir insanla birlikte olun 💐💐
Cevap sahibi11 ayGelişme mi oldu 😔
Soran11 ayEvet bu olanlar
Cevap sahibi11 ayNasıl hissediyorsun şu an peki
Soran11 ayAğlıyorum napabilirim başka
Soran11 ayÖzelden konuşabilir miyiz eğer müsaitseniz
Cevap sahibi11 ayTabiki konuşalım musaitim
Cevap sahibi11 ayGörünür yaptım
Soran10 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Niye engellemedin bu hərifi
217 Yorumla
Soran11 ayBelki suç bendedir diye daha önce de uyarmıştı çok yazma diye
Soran11 ay:( teşekkür ederim
Soran11 ayBilmem ki
Soran11 ayYaa öyle mi sileyim cevabını:(
Soran11 ayOlabilir beğenmeyebilir ben onun tamirci olmasını önemsemedim 175 olmasını önemsemedim. Bunları şişman dediğin için açıklıyorum. Sosyal normlara uymuyorsam o da uymuyor. Ama kimsenin kalbini kırmadım, sevilmeyebilirim ama hak ettiğim bu değil bunu biliyorum. Zaten asıl sorun benim kendimi sevmemem. Lütfen insanları rahatsız etmeyin
Soran11 ayTeşekkür ederim çok şirin birisin ❤️🌻🫠🌞
Soran11 ay🫠🫠🫠💌🌞😊
Soran11 ayOlsun o kadar iyi birisin ki ben onu şirin diye okudum yeminle 😇😇
11 aySorunlu erkek çoccuu.
23 Yorumla
Soran11 ayBende suç var mı sence
- 11 ay
Yiok. Sorunlu biri belli yaklaşım tarzından anldım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayErkeklerle vakit harcamak çok saçma geliyor
01 Yorumla
Soran11 ayİlk defa biri girdi hayatıma:(
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
11 aydegil kendini ne saniyor acaba yol ver gitsin
04 Yorumla
Soran11 ayBelki haklı bildirim sesi rahatsız etti ama özür diledim ona rağmen böyle yazdı:(
- 11 ay
daha en basinda boyle konusuyorsa gelecegi cok sorunlu maalesef canim
Soran11 ayTeşekkür ederim 🙏🏻💌
- 11 ay
🌸💕
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayHayır tabii ki normal falan değil
04 Yorumla
Soran11 ay:((( teşekkür ederim
- 11 ay
Ya üzülme :((
Soran11 ayKalbim çok kırıldı teşekkür ederim bacım desteğin için 💌
- 11 ay
Umarım en kısa sürede toparlarsın❤️
11 aySans basıttır ona degıldır
08 Yorumla
Soran11 ayNasıl yani
- 11 ay
Sen hadi ordan çek ugrasma o sebepmi aq
Soran11 ay:( gerçekten suçsuz muyum. Daha önce de uyarmıştı çok atma diye
- 11 ay
Suçsuzsun tabiki böyle sebdo yüzünden söven adamın ne işi var engelle gitsin
Soran11 ay:( işle ilgili kötü bir şey oldu onu anlattım tamam aynı şeyi tekrarladım ama gerçekten dalmışım 6 tane ses kaydı attım. Ama en uzunu 1 dakika
- 11 ay
Hım bilrmiyom ya konusmuyonuzmu artık ekle bdni
Soran11 ayYazdım
- 10 ay
Ben dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 11 aySende gidiyom. bak by de
06 Yorumla
Soran11 ay:( gidiyim mi
- 11 ay
Küfür etmiş birde gıdım. mi diyorsun
Soran11 ayPeki haklısınız
- 11 ay
Sende
Soran11 ayTeşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim
11 ayNormal değil boş ver uzak dur..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Bahane arıyor belli ki
01 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız galiba öyle :(((((((((
11 ayTekmele
11 Yorumla
Soran11 ay:(((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayDeğil.
13 Yorumla
Soran11 ayAçıklamayı okur musunuz
- 11 ay
Yine değil
sebebineydi ki?
017 Yorumla
Soran11 ayAçıklama kısmında yazdım okuyabilir misiniz 🥲
Soran11 ay:((( bilmem belki çok bildirim sesi rahatsız etti
Soran11 ay5 ay
Soran11 ayHaklısınız bir kere de belki bir daha görüşmeyiz demişti. Ben aptal olduğum ve ilk ilişkim olduğu için görmezden geldim
Soran11 ayİlk oldu tabi ilk defa birine tatlı yaptım ilk defa biriyle kafede buluştum birine yemek ısmarladım
Soran11 ayBir erkeğe yani yoksa kız arkadaşlarıma ismarlarim hep
Soran11 ayHayır ben daha kimseyle öpüşmedim bile
Soran11 ayBu çocukla da yemin ederim
Soran11 ayBenim mi hatam:(
Soran11 ayTeşekkür ederim
11 aySeni başından kovuyor ayrılmak için demiştir
06 Yorumla
Soran11 ayGerçekten mi
- 11 ay
Evet ayrılalım yazinca görürsün
Soran11 ay:( peki artık yazmam ben ona teşekkür ederim
- 11 ay
Yazma o sana yazmadığı ve gönlünü almadığı sürece
Soran11 aySağolasın, öyle yapacağım zaten istediği olmuş olur ❤️
- 11 ay
💗💗💗
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
11 ayEngelle sende
01 Yorumla
Soran11 ayÜzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayVerdin mi hiç
023 Yorumla
Soran11 ayÖpüşmedik bile ne ayıp bir söylem bu
Cevap sahibi11 ayŞunun için sordum, bu kadar rahat diyorsa belki vermişsindir
Soran11 ayHayır ayrıca bu onun kişiliği ile ilgili bir durum
Cevap sahibi11 aySana böyle bir şey diyen biriyle devam etme, bugün sg diyen ileride işler ciddileşince döver de söver de
Soran11 ayBen çok kırıldım ama belki hata bendedir daha önce uyarmıştı çok mesaj atma diye
Cevap sahibi11 ayYa öyle saçma şey mi olur? Çok mesaj atma ne demek. Canın istediğinde yazarsın o cevap verir vermez kendi bilir. Benim verme kelimeme takılan biri için erkek arkadaşına çok fazla taviz vermişsin yazık
Soran11 ayBenim İlk defa erkek arkadaşın oluyor
Soran11 ayAnlamıyorum bazı şeyleri, ilişkide çok mesaj atılır mı ben hep evden tatlı yapar götürürdüm normal mi bilmiyorum. Vermek kelimesi benim namusumla ilgili çünkü
Cevap sahibi11 ayTamam da sen seni tanımıyorum, ayrıca verdin mi diye sordum verdin demedim. Neyse sen tatlı birine benziyorsun gerçekten, Sen normalsin senin erkek arkadaşım dediğin kişi normal değil
Soran11 ayTeşekkür ederim o senin iyi niyetin. Çok kırıldım ona 6 tane ses kaydı hepsi de 15-20 saniye. İşle ilgili kötü bir şeyi anlatıyordum dalmışım. O kadar bağırdı kızdı sonunda da s.. t git yazma bana diye bağırdı işte
Cevap sahibi11 ayGerçekten çok hain biri, tamam belki çok yazılmasını sevmiyor olabilir ama kız arkadaşın üzülmesin diye idare edersin. Seni hak etmiyor hiç
Soran11 ayBide benim maddi durumum çok kötü ona rağmen ilk maaşımla yemek ısmarladım kahve ısmarladım bunu söylemek çok ayıp biliyorum ama hak ettim mi diyorum. İşsizken tatlı yapıyordum evde. Kalbim parçalandı zaten işte zor bir gün geçirmiştim
Cevap sahibi11 ayYaşın kaç
Soran11 ay25.
Cevap sahibi11 ayE iyi bir yaştasın aslında neden sana böyle yapmasına izin veriyorsun
Soran11 ay:( maddi manevi çok zor durumlar yaşıyorum babam hastalandı öyle diyim kısaca. Kendimi savunamayacak kadar güçsüz hissediyorum
Cevap sahibi11 ayO zaman seni iyi hissetirecek seninle ilgilenecek birine ihtiyacın var ama sen tam tersini hissettiren biriylesin şu an farkında mısın
Soran11 ayEvet, sanırım alıştığım cehennemi yabancı bir cennete tercih ediyorum
Cevap sahibi11 ayTamam da yabancı cennet de değil bana sg diyen biri o da cehennem
Soran11 ayİnşallah oradan çıkacak gücü bulurum:( teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayRica ederim, gerçekten iyi birisin yanlış anlama benim ama istersen konuşabiliriz
Soran11 ayTeşekkür ederim doğru olmaz şimdi. Ama tekrar tekrar Allah razı olsun
Cevap sahibi11 ayAnlıyorum gerçekten sana helal olsun şurada iki dakikada kendine hayran bıraktın. Umarım mutluluğu bulursun, kendine çok iyi bak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar