"Devlerin aşkı büyük olur" Hay de ne demek bu ya? cücelerin aşkı küçük mü oluyor?

"Devlerin aşkı büyük olur" Demekle şunu demek istiyor ben anlamadım ki şöyle olabilir mi?

Aşkları da kendileri gibi kocaman, heybetli, yürek dağlayan cinsten. Öyle KızlarSoruyor’da “İdeal aşk nedir” diye sorup “ Auran ve Ten uyumudur" denilen değil herhalde. Bu bence başka bir şey.

Devlerin aşkı dev insanların yaşadığı zamanlar da söylenmiş olabilir mi ya?

Araştırsak Tarihsel kayıtlarda bulabilir miyiz acaba?

Yav peki bu Devlerin aşkı büyük derken nasıl büyük ne kadar büyük neyle tartmışlar ki çok büyük tarı da lazım olsa bunu tartması zor olur. Mesela bu aşkı bir kefeye koymaya kalksan, kefenin öbür ucu Mars’a gider. Bir trip atsa 6 ay sürer, barışma hediyesi olarak çiçek değil Amazon ormanından bir parsel alman gerekir. Sarılsa kırar, öpse Richter ölçeği bozulur.

Devlerin aşkı büyük olur çünkü egoları da dev gibidir. Küsünce Everest'e tırmanıp oradan bakarlar “Gelirse buraya kadar gelsin, ben niye adım atayım?” diye. Gelsin de… oksijen maskesiz çıkılır mı oraya?

"Devlerin aşkı büyük olur" Hay de ne demek bu ya? cücelerin aşkı küçük mü oluyor?