"Devlerin aşkı büyük olur" Demekle şunu demek istiyor ben anlamadım ki şöyle olabilir mi?
Aşkları da kendileri gibi kocaman, heybetli, yürek dağlayan cinsten. Öyle KızlarSoruyor’da “İdeal aşk nedir” diye sorup “ Auran ve Ten uyumudur" denilen değil herhalde. Bu bence başka bir şey.
Devlerin aşkı dev insanların yaşadığı zamanlar da söylenmiş olabilir mi ya?
Araştırsak Tarihsel kayıtlarda bulabilir miyiz acaba?
Yav peki bu Devlerin aşkı büyük derken nasıl büyük ne kadar büyük neyle tartmışlar ki çok büyük tarı da lazım olsa bunu tartması zor olur. Mesela bu aşkı bir kefeye koymaya kalksan, kefenin öbür ucu Mars’a gider. Bir trip atsa 6 ay sürer, barışma hediyesi olarak çiçek değil Amazon ormanından bir parsel alman gerekir. Sarılsa kırar, öpse Richter ölçeği bozulur.
Devlerin aşkı büyük olur çünkü egoları da dev gibidir. Küsünce Everest'e tırmanıp oradan bakarlar “Gelirse buraya kadar gelsin, ben niye adım atayım?” diye. Gelsin de… oksijen maskesiz çıkılır mı oraya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer