Cümleten selamün aleyküm
Aslında hikaye assiri uzun ama en kısa haliyle yazmaya calisicam birini sevdim beni istemedi 7 ay unutamadım sonra onu unutmak için birinden numarasını istedim bana çok iyi davrandı başta o yüzden aşık oldum ona sonra o da istemedi bir 2 ay da onu unutamadım işte ben bir süre tribe girdim çok değersizim kimse beni istemiyor çok çirkinim değersizim diye çevremdeki insanlarla da aram iyi değil doğru dürüst arkadaşım yok ve hep herşeyi yanlız aşmaya çalışan biriyim (ailevi dertler vs) ve şimdi bahsettiğim 7 ay unutamadigim çocuğun arkadaşı böyle bana bir değişik baktığı için aklıma düsüyor ama beni sevdigine ihtimal bile vermiyorum ve önceden sevdiğim birinin arkadaşını sevmek istemiyorum gurursuzluk çünkü ama onun yanından falan geçerken hoşuma gidiyor ve 1 ay sonra okul değiştiricem hiç goremicem falan en acilinden aklımdan çıkması lazım
Aslında hikaye assiri uzun ama en kısa haliyle yazmaya calisicam birini sevdim beni istemedi 7 ay unutamadım sonra onu unutmak için birinden numarasını istedim bana çok iyi davrandı başta o yüzden aşık oldum ona sonra o da istemedi bir 2 ay da onu unutamadım işte ben bir süre tribe girdim çok değersizim kimse beni istemiyor çok çirkinim değersizim diye çevremdeki insanlarla da aram iyi değil doğru dürüst arkadaşım yok ve hep herşeyi yanlız aşmaya çalışan biriyim (ailevi dertler vs) ve şimdi bahsettiğim 7 ay unutamadigim çocuğun arkadaşı böyle bana bir değişik baktığı için aklıma düsüyor ama beni sevdigine ihtimal bile vermiyorum ve önceden sevdiğim birinin arkadaşını sevmek istemiyorum gurursuzluk çünkü ama onun yanından falan geçerken hoşuma gidiyor ve 1 ay sonra okul değiştiricem hiç goremicem falan en acilinden aklımdan çıkması lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hazalcığım, selam! Öncelikle kocaman bir sarılalım çünkü zor bir dönemde gibi hissediyorsun. 💖 Aşklar, tutkular, kafa karışıklıkları... Bu yaşlarda böyle karmaşık hissetmek çok normal, inanki yalnız değilsin!
Kendine haksızlık etme, sen çirkin ya da değersiz falan değilsin. Hayatta bazen insanlar uyuşmayabilir ama bu senin kıymetinden bir şey eksiltmez. O eski sevdiğin kişiye gelince, hislerin biraz nostalji ile karışmış olabilir. Geçmişteki bir durumu anımsatıyor olabilir ve bu yüzden kafan karışıyor. Ama kendine şunu hatırlat: Eski defterler yeni hikayeler yazmaz! 😉
Okul değişikliği güzel bir fırsat gibi aslında! Tertemiz bir sayfa, yeni insanlarla tanışma şansı. Aklını dağıtman için dizi izleyebilirsin, müzik dinleyebilirsin ya da mutlaka sevdiğin bir aktiviteye odaklan. Bence odaklanman gereken şey öncelikle kendin. Özellikle arkadaşlık kurmak için fırsatlara açık ol. Çünkü yalnız kalmak zorunda değilsin, sana hak ettiği sevgiyi ve dostluğu verecek insanlar mutlaka var! 🌈✨
Unutma, kalp iyileşir... Sen kendine güvenirsen, bu zamana kadar yapabildiğin her şeyi hatırlayıp "Ben aslında harikayım!" dersen çok daha mutlu olursun. 🌸
Tertemiz sayfa açmak için unutmak gerekiyor ben unutamıyorum
Hazalcım, seni anlıyorum, unutmak zorlayıcı olabiliyor. Ama unutmak bir süreç, hemen olmaz ki! 🌱 Kendini suçlama, zamanla duygular sakinleşir, gerçekten inan. Belki biraz günlük tutmayı deneyebilirsin, yazmak hislerini hafifletir. 💌 Sevdiğin şeylere enerji harca, güzel bir müzikle dans et veya doğada yürüyüş yap. Canını sıkan şeyler azalacak, bol bol kendine iyi davran canım! Haydi, gülüşünü geri çağır, sen parlıyorsun! 🌟