Aldattığımı düşünüyor?

Sevgilimle 1.5 yillik ilişkimiz vardi sürekli çabalayan bendim uğraşan da biz ayrıldık yakın zaman da ve ben yine uğraştım cabaladim her defasında bana sevmiyorum seni kunlanmiş olabilirim 4lu date cikacam sürekli engel atiyordu e postadsn bile yazdim engelimi açsın diye heryerden şansımı denedim bana dedi ki senin engellini bir daha açmamak üzere engelliyorum diyip engel atti instdan yazdim konuştuk biz 1bucuk hafta ayri kaldık arasıra ben yazdıkça zorla konusuyordu önce ki yıl benden hoşlanan biri vardi sürekli reddediyordum çünkü hayatımda sevgilim vardi bu sene biz ayrılınca tarot bakmam için yazdi parayi atti ve baktım baktığım seyde bir kız hakkında ve o kızı da tanıyordum benim hakkımda baktırmadi bile neyse işte konuşmaya çalıştı gene yüz vermeyince sinirlenince hakaretler etmeye başladı bende ss aldim çünkü hırs yapmıştım o çocuğun inadina neyss engelledikden sonra instda konuştuğum eski sevgilime olayi anlattim dedim çocuk bana tarot bakmamı istedi filan o da kim filan diye sordu anlattim Baktım kendi kendine kafasında kurmaya başladı dedi barisacagimizi biliyordun filan dedi bana o kadar hakaret edip laf edip engelini bir daha kaldirmayacam filan diyen kişi barışırız diye düşünmüş dedim ne diyon beni nasıl aldatırsın dedi anladım anlayacağımı dedi ben varkende konuşuyorsundur bu çocukla dedi çocukla flört de etmedim sevgilim varkende o çocukla konuşmuyordum flört etsem yine bana hakaret etsin o kişi mantık olarak neyse bu bildiğin bu tarz şeyler diyor en son yazdim wpden engellimi kaldırdım işte zorla da olsa mesaj attim olayı açıkladım boş konusuyorsun neyin açıklaması yapıyorsuun diyor ondan önce de konuşurken bu tarz hayal veya rüya görüyordu anlatiyordu rüyam da beni aldatıyordun bende kanıt olarak ailend izletiyordum ailen sana bunlari bunları yapıyor vb diyordu bir sürü anlattı benzerlerini bazen de bunun hayalini kuruyordu ne desem de boş oldu yazdım gene aynısı diyo anladim anlayacağımı kanıtı olmadan da ben varkende konuşuyorlardir kesin filan diyor amacım barışmak değil sadece millette de aynısı diyo ve ismimin kötüye çıkmasını da istemiyorum ne yapmalıyım?

Güncellemeler
11 ay
Ve doğum günü yaklaşıyor hediye almalı miyim bilmiyorum seviyorum sonuç olarak o almıştı
Aldattığımı düşünüyor?