Erkek Arkadaşım vardı ayrıldım görüşleriniz?

Merhaba herkese iyi geceler. Bu kişiyle netten Insgramdan tanıştık. Mayısın ortası gibi. Ne tesadüf ki arkadaşlar kendi asker. Asıl görev yeri İzmir olan adam biz konuşmaya başlayınca benim bulunduğum şehire geliyor. Sonra bana bebeğim seni seviyorum aşığım gibi kelimeler kullandı. Üçüncü kez buluştuk. Kendini gizliyor hiç mi hayatında bişey olmadı. Sinsi gibi. Ben yan komşular kavga ediyor dedim. Bana onları mı dinliyorsun dedi. Onları mı takip ediyorsun. Ben ne söylersem tekrar ediyor. Seni seviyorum takılıyorum dedi. Bir yerde oturduk konuşuyorduk. Yürüyeli dedi. Sonra sakin bir yere oturduk. Adam sürekli öpüşme derdinde arkadaşlar. Sabaha kadar öpüşmek istiyormuş. Sürekli dokunmaya çalışıyor. Bacağını bacağıma doğru attı. Hadi gidiyoruz dedim. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra beni arıyor kahkaha sesi. Erkek Arkadaşlarına anlatıyor galiba. Her yerden engelledim arkadaşlar.3 gün sonra başka numaradan aradı. Ne yapıyorsun diye. Hiç cvp vermeden yüzüne telefonu kapattım. Bir de tuşlu eski telefonlardan getirmiş benimle buluşmaya gelirken. Arkadaşım onlar konum belirtmiyor dedi. Sana orada bişey filan yapsa dedi. Kurtulduğuma şükrettim.

Erkek Arkadaşım vardı ayrıldım görüşleriniz?