SEVGİLİMİ İŞLETTİM DÜŞTÜ?

3 aylık ilişki her gün beraberdik sevgisini hissederdim sıkıntısını hep benle paylaşırdı. son 1 haftadır bi soğukluk hissedip fake olduğu belli olmayan hesabımdan yazdım aradı arkadaşım konuştu vs ve onunla konuşurken fake ile bana uyuyacam, çalışıyorum yoğunum diyordu. 24 saat olmadı tanışalı buluşalım dedim ve bizim ilk buluşma yerimizi söyledi date için. ben gittim ama son bi kaç saate benden şüphelendi beni aradı sende bi tuhaflık var falan dedi neyse hiç mekana girmeden yolda denkleştik tartıştık ben olduğumu bildiğini falan söyledi ve aşırı ikna edici konuştu. ben bitirdim bu şüpheyle yaşayamam diyip. 3 gün oldu 2. günü beni aradı nasılsın vs dedi işim var diyip kısa kestim dün alkollüyken ona umarım yaşattığını yaşarsın dedim bana neden beddua ediyorsun ki, biraz durmak iyi. dedi.. ne alaka oldum bi anda sosyal medyadan vs çıkardım sinirlenip. ya madem bi hata ettin ve bitsin istemedin çabalasana? neyse. öncelikle hızlıca sonuçlandırıp bitirmem doğru oldu mu? dün biraz durmak derken neyi kasteddi? ve bi süre sonra konuşmak isterse napmalıyım? benden vazgeçmemesi için nedeni çok. her sıkıntısında ben dinledim onu biraz geçmiş aile travmalı biri. erkekler bu konuda yanında olan kadını bırakmaz istemez bence akıl hocalığı yapan yani. sizin fikrinizi almak istedim lütfen yerime kendinizi koyarak gerçekçi cevaplayın.. özellikle erkekler

SEVGİLİMİ İŞLETTİM DÜŞTÜ?