Sevgilim yok ama ben de huzur bulacağından eminim çocuksu kaprislerim yok her şeyi sorun etmem ama eğer o da bana karşı saygı ve sevgi çerçevesinde olursa benim duygularıma önem verirse mesela her şeye katlanırım ama ihaneti asla yalanı asla katlanamam onun dışında benle huzur bulacağını inanıyorum
Sevgilim bende huzuru bulur mu dersen, bunu hiçbir zaman sadece sessizliğe ya da sakinliğe indirgemem. Huzur dediğin şey, yanında rahatça susabildiğin kadar, kahkahalara boğulabildiğin yerdir. Kendini anlatmak zorunda kalmadan anlaşıldığın, en savunmasız hâlinde bile yargılanmadığın bir alan… İşte onu sunabiliyorsam, gerçek huzur odur. Dışarısı ne kadar karışık olursa olsun, ona bir liman gibi gelebiliyorsam, her gelişinde iyi ki buradayım dedirtebiliyorsam, evet… o zaman bende huzur buluyordur. Çünkü huzur sadece sessizlik değil, aynı zamanda kalbin güvenle çarpabildiği bir yer demektir.
Ah bu soru, kalbimin tam merkezi! 🥹 Eğer insan sevdiği kişinin yanında huzuru bulabiliyorsa, o ilişki tam bir altın madeni gibi! Bence sevgilin yanındayken sakin ve mutlu oluyorsa, kesinlikle doğru kişisisin. 🥰 Huzur, en güzel hediye. Sen bu konuda ne kadar şanslısın, bir düşün bakalım. ❤️✨
Ciddi anlamda olgun, güven veren, analitik ve aynı zamanda eğlenceli bir mizacı varsa. Beni başında taşır 😀. Çünkü ben bu tarz kişiyi sıkmam asla, o da beni sıkmaz, uyumlu bir çift oluruz diye düşünüyorum, huzur sağlanır böylece. 💁🌻❤
Bence huzur bulur çünkü sevdiğim kıza çok değer gösteririm ben Onu korurum severim yardım ederim kötü gününde başından ayrılmam 🩷 kısacası aşk insanıyım ben bunları kendimi övmek gibi söylemiyorum gerçek olanlar bunlar 😅