Sevgilim beni her yerden engelledi üstelik 3 gündür hala engelliyim?

Arkadaşlar her şey çok güzel gidiyordu evlilikten konuşuyorduk hatta birkaç gün sonra ailesinin yanına tanışmaya gidecektim ama konu birlikte nerede yaşayacağımızdan açıldı evlendikten sonra bana dedi ki ben bulunduğum yerden başka bir yerde yaşamayı düşünmüyorum ben de tamam ben gelirim senin bulunduğun ile dedim bunu dememe rağmen sen ileride ailenin bulunduğu ile gitmek istersin orada yaşamak istersin ben oraya gelemem gibi şeyler söyledi hiç öyle bir şey ortada olmamasına rağmen ondan sonra da babam beni arıyor seni arayacağım deyip telefonu kapattı beni her yerden sosyal medyalardan wp'den normal telefondan her yerden engelledi aradım mesaj attım normalden bilmiyorum okumuş mudur mesajlarım gitmiş midir sonuçta engelliyim ama hiç cevap vermedi engeli de açmadı sonra 3 gündür her yerden engelliyim hala böyle saçma bir şey yüzünden orta yolu bulmadan kaçtı ve ben bir sorun çıkarmamama rağmen bir anda gitti çok üzgünüm sizce bundan sonra ne yapmalıyım ben de onu engelledim her yerden arayıp mesaj yazmayı da kestim doğru mu yaptım bilmiyorum ama sizce bundan sonra ne yapmalıyım

Sevgilim beni her yerden engelledi üstelik 3 gündür hala engelliyim?