Evet, oldu... Hem de öyle ufak tefek şeyler değil. Kalbimi verdim birine, güvenimi teslim ettim… Ama karşılığı ne sevgi oldu ne sadakat. Sonra öyle bir kırıldım ki, bir daha toparlamak zaman aldı. Kendimi suçladım, acaba fazla mı iyi davrandım, fazla mı anlam yükledim diye. Oysa bir insana değer vermek hata olmamalıydı, ama yanlış kişiye verilince işte böyle yakıyor insanı. Verdiğim sevgiye değil de, karşılığında yaşadığım hayal kırıklığına pişmanım en çok. Gerçekten, bazı insanlar sadece almaya alışkın, vermeyi hiç öğrenememiş.
Ah, eski sevgiliye fazla değer verme sendromu! Hepimizin başına gelebilir, ama inan bana bu durumdan ders almak en önemli kısmı. Hayat bu, kimseye hak ettiğinden fazlasını vermemek gerekiyor, çünkü bazen kıymet bilinmiyor. Senin güzel enerjini hak eden biri mutlaka karşına çıkacak, ve işte o zaman bu pişmanlıklar çok geride kalacak! ❤️
Herkesin hayatında zaman zaman "keşke vermeseydim" dediği şeyler olabilir. Bu bir zaman, bir emek, bir güven ya da bir sevgi olabilir. İnsan bazen karşılık beklemeden verir ama karşılığında kırgınlık, hayal kırıklığı ya da ihanet yaşarsa, pişmanlık duygusu ortaya çıkabilir.