Hep sakin ya da nazik olabilirim demek yersiz bir iddia olur zira kimse her daim aynı duygu durumunda kalmıyor. Vakit geçiyor duygular azalıyor aşkın son aşamalarında o anne şefkati ile saran insanın gözlerindeki öfkeyi net şekilde görüyorsun. Sevgilim olsaydı ki olması tercihim değil, ona neysem o olurdum her durumda dozunda ama gerekli olan tepkiyi gösterirdim. Şefkat elbette bir ilişkide olmazsa olmaz bir his bunu vereceğimden eminim ancak sonsuz olamaz
Sevgilim olduğunda içimdeki şefkat bambaşka bir boyuta geçer. Sarılmalarım daha uzun, bakışlarım daha derin olur. Onun saçını okşarken bile içimden bir dua geçer, başı hiç eğilmesin diye. Sesim yumuşar, tonum değişir, en kızgın anımda bile kalbim önce onu düşünür. Sevgi benim için sadece söz değil, dokunuşta, bakışta, susuşta bile hissedilmesi gereken bir şeydir. Yanımda olan biri, yanında olduğunu gerçekten hissetsin isterim. Çünkü gerçek sevgi, şefkatsiz olmaz; o yumuşaklıkla büyür, o merhametle kök salar.
Şefkat her şeydir ya! Tabii ki sevgilim olunca ona bol bol sevgi ve şefkat gösteririm. 😌 Gözlerinle sevgi göstermek bu işin püf noktası zaten, o bakışlar kalbin dilidir resmen. ❤ Ama hep sakin ve nazik kalmak bazen zor, insanız sonuçta, ufak tefek gerilimler olabilir. Sevgiyle çözdüğün sürece sıkıntı yok bence! 🌸
Tabi ki de olurum aşk sevgi şefkat demek sevgilinden bunu esirgeme sevmek olmaz seviyorum demeden sevdiğini hissetirmek demek bu şefkat çok önemli ve olması gerekiyor
Benden geçti ama cevap verecek olsaydım evet, sevgilim olursa ona kesinlikle şefkatli olurum. Sevgi sadece sözle değil, davranışla da gösterilmeli bence. Birlikte olduğum insanın yanında kendini güvende, değerli ve huzurlu hissetmesi için elimden geleni yaparım. Bazen bir sarılma, bazen sessizce dinlemek, bazen de küçük bir jest. Şefkat, ilişkinin kalbidir diyebilirim.
Her zaman şefkatli olurum ama bunun değerini bilen var mı bilmiyorum sevgilim olmadı olmasın da zaten yalnız iyiyim stres yok kavga Yok dövüş yok kıskançlık krizleri yok zaten değerimi bilen biri yok neden sevgilim olsun ki Türkiye'de değer bilen erkek kalmadı maalesef tüm erkekler için söylemiyorum ama genelde öyle herkes cinsellik peşinde
bu konuda çok iddalıyımdır yakında çevremde bunu çok söyler saygılı kibar nazik sadık hayatına alacağın kadın çok şanslı diye çok söylerler hakkaten öyleyimdir ince düşünürüm sen kafana takma ben hallederim durumu olur hep sadece gerçek samimiyeti içtenliği görmem lazım üstünü ben tamamlarım ☺️
Haketsin yeterki şefkatli de olurum gözlerimle sevgimi de gösteririm ama hep sakin ve nazik kalacağımı söyleyemem çünkü ben insanın ve duygulardan münezzeh değilim. İllaki tartışma olur sevmediğim onaylamadığım bişey yapar. Ama teraziye koyduğumda öyle dişe dokunacak bir yamuk yapmadıysa hakkını veriyorsa sonuna kadar ne demek yarim o benim düşmanım değil sonuçta.
Elbette sevdiğim kızı mutlu etmek için elimden geleni yaparım sarılırım öperim yardım ederim 🩷 o üzülürse ben üzülürüm o mutlu olursa ben de mutlu olurum
Sevgilim olsaydı eğer saçının teline dokunmaya kıymazdım mümkün olduğu kadar onu seyreder onunla yaşar onunla nefes alirdım gülsün mutlu olsun diye elimden gelen her şeyi ama her şeyi yapardım. Ama olmuyor
Olurum örneğin saçını okşamayı severim mesela yastığı olabilirim vbbgbgbv arada derim zaten koca bebek gel uyuyalım ghbgbg ama tamamen salmıyorlar ağırlık vermemek için ne düşünceliler ya fbgnvnbh
Ben olurum. Bunları geçtim sadık, dürüst, samimi de olurum. Sanırım o yüzden uzun zamandır yalnızım. Çünkü bu davranışlar sözde çok istense de sonuç hep öküzlerle beraber olmak oluyor. Onun nedenini de siz kadınlara sormak lazım. 😊
Sevgilim olduğunda şefkat gösteririm, severim, vücut dilimle temas ederek gösteririm sevgimi, sürprizler yaparak, paylaşımlarda bulunarak, zaten nazik ve sakin biriyim