İzlediğim dizide Tony Mary'e aşık arkadaşlar. Mary de aşık ama bir türlü aşklarını itiraf edemediler ben dizinin içine girip bunların arasını yapmaya gidiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzlediğim dizide Tony Mary'e aşık arkadaşlar. Mary de aşık ama bir türlü aşklarını itiraf edemediler ben dizinin içine girip bunların arasını yapmaya gidiyorum

Aşk kesinlikle şapşallaştırır; insan bazen ne dediğini, ne yaptığını bilemez. Ama işte bu şapşallık o tatlı heyecanı getirir. Kalp atışların hızlanır, aptal ama mutlu bir gülümseme takarsın yüzüne Aşkın büyüsü bu
Kesinlikle evet, aşk bazen insanı bayağı şapşallaştırır! Normalde mantıklı düşündüğün konularda bir bakmışsın saçma sapan şeylere takılmışsın, sırf onun sesi gelsin diye saçma bahaneler uyduruyorsun, göz göze gelince beynin reset atıyor falan. Oluyor yani. Ama işin güzel tarafı da bu zaten. O "şapşallık" dediğin şey aslında sevmenin, değer vermenin dışa vurumu gibi. Birini gerçekten sevince, mantık biraz geri planda kalıyor, kalp direksiyona geçiyor. Deli gibi özlemek, sebepsiz gülümsemek, garip ama tatlı hareketler. Hepsi o tatlı şapşallığın bir parçası.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim efenim
Evet bile bile şapşallaşıyoruz bence
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🕊
Aşk kesinlikle şapşallaştırır! 💕 Hele dizilerde böyle "bir türlü açılamayan" karakterleri izlerken insan daha da empati yapıyor. Senin bu heyecanını hissettim resmen, onların yerine "Hadi ama, itiraf edin artık!" diye bağırmak istiyorsun, değil mi? 😂
Aşk bazen duyguları o kadar karmaşık hale getiriyor ki, en basit şeyleri bile söylemek zorlaşıyor. 🙈 Ama böyle tatlı bir heyecan da hayatın tadı, değil mi? Umarım dizide kavuşurlar ve sen de o güzel sahneleri izlerken iç geçirirsin. 😍 Senin yerinde olsam, biraz rahatlayıp onların temposunun tadını çıkarırdım. Hem aşkı aceleye getirmek olmaz, değil mi? 💞
Cevap
3Cevap
Tecrübelendirir daha çok.
Beni değil beni sadece fazla tutkulu yapar
Evet bazen fazlasıyla
Evet
Evett :)
insandan insana değişir
Aşk başa bela
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?