Aldatmanın affı olur mu?

Detaylı bir şekilde anlatacak olursam 5 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır evliyiz bu 5 yıllık süreçte eşim beni asla bir kadınla ya da sevgiliyken bi kızla karşı karşıya getirmedi özünde gerçekten mütevazi öyle şimdi ki nesile ayak uyudurcak biri değil gibiydi. Biz 2 yıldır evliyiz ve evlendikten 7 ay sonra ev alabilmemiz için yurt dışına gitmesi gerekiyordu çok şükür gitti geldi ve evimizi aldık ama 3 gun önce tabletin de bi numara buldum ve olanlar oldu... Bi kadın, kadına mesaj attım ingilizcem pek yok çeviri kullanıyorum tabi, her neyse konuştum kadın cinsel ilişkimiz oldu bir çok kez dedi. Tabi o an ölmek istedim çünki her şeyi bekleyip bunu asla beklemiyordum. Akşam kocam geldi tabi bağırış çağırış sadece sustu her erkek gibi klasik cümleler işte çok büyük bi hata yaptım boşluğa düştüm orada bi şey arayşındaydım sahip çıkamadım dedi asla geniş bi insan değilim bu arada bu olayı asla normalleştirme taraftarı da değilim. Ve dini inancım çok yüksektir her şeyi geçtim zina yapmasına çok kızıyorum. Ama sadece şeyi merak ediyorum erkekler gerçekten bu kadar düşkün mü yani bir sene bekleyemeyecek kadar düşkün mü adlandıramıyorum tabi ki sınırımı koyucam onu cezalandırıcam zindan edicem her şeyi ona ama sevdiğim için sanırım affedicem ki bunu kendisine de söyledim seni affetmemin sebebi evliliğimizi kurtarmak falan değil sadece sana verdiğim sevgiye kıyamıyorum dedim eğer bir daha bununla karşılaşırsan dur bile demem kendini kurtar derim yemin ederim bi kere daha ver ben öyle biri değildim diyor ne yapmalıyım bilmiyorum eşim öyle vuran kıran sinirli biri değildir yurt dışına gitmeden önce gayet bana düşkün her dediğimi yapan biriydi. Ve birlikte olduğu kadın 45 yaşında bi kadın ve eşim 26 yaşında tek korkum yatakta acaba daha mı mutlu etti çünkü ben tecrübesiz 24 yaşında bir genç kızım. Bir ablam vardı aldatmayı bile affedebilirsin ama bir tokadı asla affetme demişti acaba. Affedilir bir şey mi.
Aldatmanın affı olur mu?