bizim dokuz aylık bir iliskimiz vardı cok kez ayrılıklar yasadık dönülmez yerlerden döndük aileler girdi onlara karsı cıktık ben onun ilk uzun iliskisiyim. benım guven sorunlarım vardı ona degil kendime sürekli sorgulardım bazen inanmazdım basından beri bu bizim sıkıntımız ama hic bu kadar büyütmedik.
ben telefondayken arkadası arkadan saka anlamında kız muhabbeti actı bilerek bende buna sinirlendim ve telefonu yuzune kapadım ondan sonra koptu bir gün neredeyse hic konusmadık aksam ben yazdıgımda gına geldi güvenin olmadıgı yerde sevgide olmaz hala çok seviyorum ama istemiyorum dedi tam olarak baya yalvardım görüselim diye istemedi ve normalde hic yapmadıgı bisey biz cok ayrıldık ama beni hic engellemedi bana dayanamayıp da yazıcagımı biliyorum o yüzden engelliyorum dedi ve engelledi ama sonra actı. bende arkadasını aradım onunla konustuk ben onu tanırım sözlerinden anlarım o illa yazar sana senden vazgecemez dedi bizi ertesi gün bulusturdu ilk basta üç kişiydik ve genel sorunlarımızı konustuk ama halletme taraftarı değildi nefesi daralıyodu o hep üzüldügünde böyle olur. basbasa kaldık sonra orada koptu zaten ben baya konustum en son sevmiyorum de gidicem dedim ve aglamaya basladı nasıl sevmıyorum diyicrm severken dedi ben artık seni böyle üzmek istemiyorum dedi bende baya yanında oldugumu anlattım cok asırı güvenli konustum baya düsündü hic konusmadı ve agladı sarıldık sarıldıktan sonra daha çok ağladık ama hicbi sonuca baglanmadı ben bi yer dışında heryerden engelliyim. arkadası bana ben onun gözünden anlarım siz barıscaksınız dedi cok belli dedi ama engel mevzusu cok canımı yakıyo aglayamıyorum bile soktayım beni unuturmu diye dusunup duruyorum özlüyomudur diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun, bunu hissettim ve o kadar empati yaptım ki şu an! 💔 Hayatındaki bu ayrılık karmaşası seni derinden etkiliyor gibi ve gerçekten de olgun bi karar verme zamanı gibi görünüyor. Onun göz yaşları, üzüntüsü… Bunlar kesinlikle duygularının hala güçlü olduğunun bir işareti ama belli ki kafası da fazlasıyla karışık. 😔
Ona zaman tanımalısın ve kendine de. Belki bu engelleme onun kafasını toparlama çabasıdır. Seni unutmasını öyle hemen düşünme! İnsan sevdiğini kolay kolay unutamaz. Ama ne olur biraz kendi değerini de hatırla. Kendine güven ve bu sürecin geçeceğini bil. Zamana bırak, bakalım ne olacak. Unutma, kendi iyiliğin her şeyden önce gelir. 🌈💕