Ben ne yaptım da böyle bir güzelliği buldum bilmiyorum ama "iyi ki varsın" @selinaorselin ❤️
Kimisi vardır zor zamanlar yaratır, kimisi vardır en zor zamanında hayatına sihirli bir değnek gibi dokunur...

Ben ne yaptım da böyle bir güzelliği buldum bilmiyorum ama "iyi ki varsın" @selinaorselin ❤️
Kimisi vardır zor zamanlar yaratır, kimisi vardır en zor zamanında hayatına sihirli bir değnek gibi dokunur...

dışardan bakınca, duvar örüp (ki bu doğru,) zorlaştıran biri gibi duruyorum. bariz bir şekilde kişiyi de kaybettim bu nedenle evet. :(
onun dışında, frekansım çözüldüğünde nasıl teslim olarak ciddi ve uzun bir ilişki yaşadığımı bazılarınız bilir.
biraz kalite takıntıılı olduğum için, inanmam için bazen gökte isa silueti falan görmem gerekebiliyo, bunu da deneyimleyen olmuştu.
Bazen kolaylaştırayım derken zorlaştırdığım oluyor ama genelde kolaylaştırdığımı düşünüyorum. Ayrıca bu arkadaş ilişkileri için geçerli. Hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ama hiç şikayetlenmedim de. Bana olana ben olmadım, olduklarıma da onlar olmadı galiba ama sorun değil ben platonik aşk insanıyım jjskwhsjqns
Kolaylaştıran tarafım yoksa evlilik çekilmez bence. Eşimde iyidir hep destek olur bana. Ömrümüz yettiğince beraberiz niye zorlukla olsun
Birlikte yol yürürken sırtını dayayamayacaksan , dusunc kaldırmayacaksan evli olmanın anlamı yok zaten
Asıl ben seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama seni çooook seviyorum sevgilim... Hep böyle kalalım olur mu?🫠❤️
Kalalım sevgilim.❤️
Ahhh, işte hayatını kolaylaştıran özel birini bulmuşsun, ne güzel! Sana ne denir şimdi? Nazar boncuğu filtreli alkış emojisi yolluyorum hemen! 🧿👏 İlişkilerde "kolaylaştıran" olmak büyük bir meziyet aslında, çünkü hayat zaten zor, aşk huzur yeri olmalı. Böyle devam et, hayatını güzelleştirene sen de güzellik kat! ❤️✨
Cevap
10Cevap
İlişki denge işi eğer denge bozulacaksa birlikte bozulması gerekir
😀😀
Ee anca beraber kanca beraber deyimi ne oldu şimdi🙂
Sonuç olarak dengede aynı anda bozulmalı yani 😄
İlişki zorlaşırsa tek başına zorlaşmaz.. aynı şekilde tek başına da kolaylaşmayacaktır... demem o ki her anlamda denge gerek karşılıklı denge olur ya da aynı anda dengesizleşilir yinede orta yol bulunur.🙂
❤️
Sizinkine 🧿🧿 maşallah
Bugüne kadar hiç bir şeyde engel koymadım, inanır mısın yolda araçla giderken dahi yerde bir engel görsem inip yol kenarına çektim, bu ilişkilerimde de böyle oldu yani ben engel koyan değil engelleri kaldıran ve aşmalarını sağlıyan kişiyim.
Yani karşımdaki kişiyi sevmeme ve ısınmama bağlı sevmiş ısınmışsam kolaylaşteıö sevmemişsem de ne yaparsa yapsın umrumda olmaz isterse aşzıyla kuş tutsın derler ya hani
İlişki bana göre değil hep bu kalıba sokmaya çalıştım kendimi o yüzden karşı cinsten uzak durmak en iyisi olmayacağı belliyse bunu karşımdaki kişiye de söylüyorum oldurmaya çalışmak çok zor
Gönüller bir olsun yeter , ama uzun süre istemiyorum hesapları da kapattim biraz çekilmek istiyorum. ask meşk icin değil ben biraz hayati yaşamak için
Ben zorlaştırıyorum genellikle belki de o yüzden olmuyor ama hepte karşı taraf sabırsız annesinin karnında nasıl beklediyse 😂
Zorlaştıran, her şey yalan olsa bile en güzel aşk zor olandır..
Ben kolaylaştırmaya çalışırımda karşımdakiler inadına zorlaştırır :D
Genelde ben kolaylaştıran olurum, ağzıma s*ıçılır ama gene bildiğimden şaşmam😌
Ben zorlastirdim, inancim ve presiplerim nettir. O yuzden ask dolu romantik eski ilsikimi prensiplerim icin bitirdim.
Ben kolay olsun istiyorum erkekler zor seviyo bu ilişkiler hiç benlik değil ya
Kolaylaştıran ve hafifleten.
Bana zorluk çıkarırsa zorlaştırırım.
Zorlaştırırım benim yapım bu ahsj
Allah mutluluk versin 😂🥰
Kolaylaştırmaya çalışsam da istenmemek engel
Ortada ilişki varsa zorlaştırmamak lazım zaten
Hiç bir fikrim yok jd
Zorlaştıran öyle daha iyi cabuk gidiyorlar
Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum
Henüz bu konu da bilgim yok
Kolaylaştıran ama sevilmeyen 🥺
Zorlaştıranlar hep karşı taraf
Ben kolayım da karşıma çıkanlar hep zora sokuyor.
Zorlaştıran tarafım nedenini bilmiyorum
Burdan sevgili yapmak mi wow cesarete bak
Kolaylaştırırım
Zorlastıran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?