Gerçekten sevmek böyle bir şey değil mi zaten? Kendini komik duruma düşürse bile seni mutlu etmeye çalışan biri... İnsan böyle birine asla kayıtsız kalamaz.💖
Peki sen sırf seni güldürebilmek için uğraşan biri hayatında olsun ister miydin?

Gerçekten sevmek böyle bir şey değil mi zaten? Kendini komik duruma düşürse bile seni mutlu etmeye çalışan biri... İnsan böyle birine asla kayıtsız kalamaz.💖
Peki sen sırf seni güldürebilmek için uğraşan biri hayatında olsun ister miydin?

Hayır istemem. espri yapmayı ve yapılmasını bende severim lakin bu bambaşka bir durum sırf beni güldürmek için kendinden ödün vermesi dışardan yaşına göre saçma bir tavır takılması bana hiç hoş gelmez. onun yerine kendinden ödün vermeden daha farklı şeyler yapabilir. benim yüzümden kendini saçma bir duruma düşürüp kendi saygınlığını hafife alması beni aşırı derecede üzer. böyle olmasını istemem böyle davranmak yerine bir çok farklı altarnetifler var.(İlişkilerde önem verdiğim şeylerden birisi hem benim yanımda hemde başkalarının yanında kendi öz saygınlığından ödün vermemesidir)
Gerçek sevgi böyle bir şey değil mi? Onun mutluluğu senin mutluluğun olur, o güldüğünde sen de gülersin. İşte bunun adı gerçek sevgidir. Üzülmene kıyamaz, üzgünsen gülebilmen için çabalar. Böyle erkek, gerçekten seven erkektir.🥰
Kesinlikle kızçem.❤️
Soruya cevabım net evet beni mutlu etmek istiyor ve güldürüyor bu onemli niyeti guzel saçmalasa bile bu niyeti sana değer veriyorum demektir seni mutlu etmek güldürmek isteği seni sevdiğindendir saçmalamak önemli değildir niyet belli ve bu ilişki iyi gider kimine göre degisede bana yapılsa mutlu olurum ve yapmacık olmam
Sevilmez mi be.. Ben iyi olayım diye elinden geleni yapıyor. Yerim lan onu sdfhgsd
Ben mii🙈
İhihi 🤭❤️
Bu soruyu o kadar iyi anladım ki, tam kalpten bir cevap geliyor! Tabii ki isterim! 😍 Birinin seni güldürme çabası o kadar tatlı ki, anında içini ısıtır. Saçmalasa bile senin gülümsemeni görmek için çırpınıyor, bu gerçek sevginin özü değilse nedir? 😂 Böyle birine kayıtsız kalmak imkânsız, direkt kalpten vuruyor! ❤️
Cevap
20Cevap
Elbette insan zaten saçmaladım mı acaba diye endişe duymadığı kişiye aittir
Yani karşımdaki kişiyi seviyorsam zaten her türlü severim ama ben genlede böyle şımarık kendini bilmez insnalrı sevmiyprım yaa efendi ağırbaşlı işinde gücünde seviyorum hatta biraz da ciddi olsun yaa dozunda çünkü * şımarık hovarda çok gördüm de o yüzden gözümde kaldı efendi işinde gücünde ağırbaşlı erkek
Olabilir ama bence her ne için olursa olsun abartıya kaçmamak ve espri yaparken bile kendine olan saygıyı yitirmemek gerek çünkü bazen o an önemsemeyip aştığın sınırı millet hallaç pamuğuna çevirmeye çalışıyor.
Olurum asıl böyle insanlarla olunur, emek çaba var çünkü ufaklık
Ben kaliteli espri yapanlara hayranım.
Ama tabiri caizse ota b*ka da sırf güleyim diye komik anlamlar yüklemesin.
Yaşayacağımız ve yaşatacağımız her duyguda DENGELİ olmalıyız.
İnsan sevdiğine güler zaten saklabanlik yapmasina gerek yok sarilsa yeter veya omzuna başını koysa yeter gülmek bazen gereksiz beraber uzulmekte güzel değerini bilene
Severim en çok aradığım tip benimle saçmalarken eşşek sudan gelinceye kadar kahkaha atabileceğim bir adam... Çok eğlenceliyimdir. 😁
Sevmem. İnsanın bir duruşu, kalıbı olur. Beni güldürecekse, ilgisi, varlığı ve güler yüzlülüğüyle güldürsün.
Evet severim. Zaten ona baktığımda ya fa yanımdayken içimde yüzümde bi gülümseme varsa seviyorum demektir
O kadar da değil sırf güldürebildi diye sevilir mi onun yanında extra şeyler de olması lazım
Yani olaya göre değişir eğer çok hüzünlüysem çabası mutlu eder ☺️
Zaten sevdiğim biriyse tatlı gelir ama onun dışında itilebilirim bilemedim
Evet önemsendiğimi düşünür hoşuma giderdi isterdim
Önemi olan saf ve masumane niyeti. Niyet hayırsa , akıbet de hayır olur inşallah.
Kesinlikle evet sevmek de bu değil mi zaten:)
Maymunluk yapmadan olmasını tercih ederim. Kaliteli espriler zekâ da ister.
Bana tatlı gelir benim için uğraşıyor önemliyim diye algılarım
Hayır boş gülmek te bi yere kadar sorumluluk bilmeli
Abartmıyorsa tabiki. Güldürmek, mutlu etmek için çabalıyor sonuçta
Sevebilirim beni güldürmek isteyen birisi bana uyar
Evet severim benim için uğraşıyor sonuçta beraber güleriz
İtici oluyor. Bazen zaten güldürmeye çalışmada da seveceğim insanlardan soğuyorum sırf bu yüzden.
Düştüğü komik duruma takılmayan eğlenen ve eğlendiren insan başka, saçmalayan başka.. Duruma göre ayrı ayrı değerlendirilmeli.
Keşke hayatımda öyle biri olsaydı en büyük hayalim diyebilirim
Kendi olması güldürmesi herzaman sevilen bir şeydir tecrübe edindim
sacmalayan olmasın hata yapsında sacmalamak ıyı deıl
Severim beni güldürmek için saçmalıyorsa gerçekten bana değer verdiği için saçmalıyor demektir
Sevilmez mi tabi ki sevilir
Beni güldüreni severim zaten ağlatanı değil..
Severim hemde daha cok severim
nadirattan yapılıkrsa tuzu biberi tabi ya
İnsan sevdiğini sever yani saçmalasada sever.
Evet güldürsün de önemli olan o
Tam benim kalemim 😂
Eğlenceli olabilir diye düşünüyorum
Severim tabi öyle kızı 😅
Saçmalıyorsa hayır 😀
Evet mesela BTS örnek Jin
😅😅
Tabii ki isterim.
Seviyorum da işte bir hallerde ((
İnsan sadece sevdiği insanın ya ında saçmalar
Tatlı ya sevilir
Severim