Ben öyle kör olacak kadar sevmem herşeyin bir sınırı vardır aşk sizin gözünüzü kör edebilir mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben öyle kör olacak kadar sevmem herşeyin bir sınırı vardır aşk sizin gözünüzü kör edebilir mi?

Evet, aşkın gözü kör ettiği yaygın bir tabirdir ve aslında psikolojik gerçeklik payı da oldukça yüksektir. Aşkın yoğun duygusal hali, bazen olayları ve kişileri daha nesnel bir bakış açısıyla değerlendirmemizi zorlaştırabilir. Âşık olduğumuzda, partnerimizin kusurlarını, hatalarını veya bize zarar verebilecek özelliklerini görmezden gelme eğiliminde olabiliriz. Onları "pembe gözlüklerle" görmek, gerçekçi olmayan bir idealizasyona yol açabilir. Partnerimizin davranışlarını rasyonalize edebilir, kötü niyetli hareketlerini bile iyiye yorabiliriz. Bir ilişki veya kişiyle ilgili potansiyel riskleri veya tehlike işaretlerini göz ardı edebiliriz. Örneğin, partnerimizin güvenilmez olduğu, bencil davrandığı veya bize uygun olmadığına dair belirgin işaretleri görmezden gelebiliriz.
Teşekkür ederim kuzum 😊
Aşk bazen insanın gözünü kör eder. Hataları görmez oluruz. Kalple düşünürüz, aklı unuturuz. Sonra üzülürüz ama o an fark etmeyiz. Aşk işte, bazen böyle olur. Ama yaşanılacak en güzel duygu❤
Zamanında etti
Aşk bazen öyle bir etkiler ki kafa gidiverir, gözümüz başka bir şey görmez! Ama tabii, her zaman körü körüne değil; sınırları bilmek önemli! İlişkide kendini unutmadan, kendine değer vererek yaşıyorsan aşkın en tatlısını tadarsın. Yani tam denge işi diyelim! 💕✨
Cevap
7Cevap
Etmişti şimdisi için bunun mümkün olabileceğine inancım yok
Edebilir, tü tü tü maşallah gözlerine de senin 😂
Hayır kör edecek kadar izin vermem.
Inanmadığım bir şey kör edemez
edemez kendime bunu yapmam
Hayır. OĞLAK gözlerim daima açıktır
Hiç olmadığım için bilemiyorum henüz
Evet edebilir :)
eder
Belki