Bazen şans bazen ne istediğini bilmekle alakalı. Ama en önemlisi yaşla alakalı. İnsanlar, son araştırmalarda gördüğğm kadarıyla anca ergenken aşık olabiliyorlar. Bununda sebebi aşırı hormonlar.
Belli bir yaştan itibaren gerçek sevgi ortaya çıkıyor. Böyle bir hayat arkadaşını bulabilmek içinse öncelikle kendini tanımalı, mümkün mertebe seçilen değil seçen taraf olmalısın. Maddi şeyleri değil manevi hazlarını bildikten sonra aradığın kişiyi seçmek daha kolay olacaktır.
Elbette bunlar yine de bi yerde teori ve kadınlar için esas önemli olanın "zaman" Olduğunu unutmamak gerekiyor. Erkekler şıp sevebilirken kadınlar genelde zaman içerisinde aşık olurlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayDemekki olmaman gerekiyor canım. Kendimden biliyorum hayatıma 2 insan girdi bu güne kadar. Yaşım 34 ve daha önce sevgi ve hoşlanma anlamında eski eşimle sosyal medyadan tanışmıştık zamanla iyi bir arkadaş olduk hoşlandık derken evlendim ansızın ama tabi havai aldığım bir karardı ailemin aşırı muhafazakar ve baskıcı olması sebebi ile belkide kaçıştı. Bence sen yanlış görüyorsun insanları. İnsanlar aşık olup birbirlerini bulmuyor. Çoğu kişi artık maddi açıdan güçlü gördükleri kapılara kendilerini atıp zaman geçiriyor. Ben asla öyle olmadığım için birisini aramak gibi bir isteğim olmadı açıkcası, güzel ve çekici birisi olmama rağmen iş ve ev-cafede kitap ve pc de araştırma vs ile eğitimler ile zaman geçirdim. Ama şu an hayatımda ki adama aşıktım-oturdu alışkanlık ve sevgi yerini aldı. Bu işler ansızın oluyor, bende bu kişide ansızın olmuştu, zamanla da güçlendi. Ve alışkanlık denilen şey inan bana aşk dediğin şeyden daha kuvvetli. Aşık olduğun adama alışırsan çok zevkli haller alıyor :) Benim sana söylemek istediğim şey görünen şeylere aldanma, insanlar sürekli aşık olmuyor, havai yaşamlar ve illizyonlar bunlar. Herkes eğlencesine vurmuş-paraya vurmuş. Sen zamana ve akışa güven, hayat hak ettiğin şeyi karşına çıkaracaktır. Yalnızlık da lutuf dur unutma, ben sevdiğim adamdan 2 kez uzun soluklu ayrı kaldığımda erkek sineğe bile bakmamıştım :) Kendisi ile barışık insanlar yalnızlıktan rahatsız olmuyorlar. Çünkü uğraşları oluyor. Meşguliyetleri. Nasibe güven. Umarım doğru insana aşık olursun.
10 Yorumla
Kızım sen hangi ütopyada yaşıyorsun? Kimsenin aşk yaşadığı yok.%90'ı sevişmek için biraradalar. Hepsi sahtekar. Birbirlerini dolandırıp doyduktan sonra ayrılıyorlar. Ya da baskı altında aile veya polis zoruyla evlendiriliyorlar. Anlatabildim mi? zorla alıkoyuyorlar.🤫🇹🇷
22 Yorumla
Soran11 ayÇok haklısın🤗 bu yüzden kimseyle işim olmuyor ya, ben bu düzenin insanı değilim
İnsanlar kendi hobi ya da zevkleri olan yerlerde vakit geçirirlerse birini bulur. Benim 2 sevgilim oldu cinsellik vs çok içermeyen ilişkilerdi çünkü ben genelde karşı tarafın isteğine göre davranırım ve 18 yaşındayım. Ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu cinsellik ekseriyetli düşünür.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa canım ya, hemen moralini bozma sakın 🥹! Aşk öyle pat diye kapını çalmaz ki 😊. Kendini keşfettiğin, iç huzurunu bulduğun bir dönemde, hoop bir bakmışsın doğru kişi karşına çıkıvermiş 💫. Sorun sende değil, hayatın ritminde! Eminim zamanı geldiğinde senden daha tatlı ve uyumlu birini bulamayacaksın. Kendine güven, sen harikasın! 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayTakdire şayan bir durum bxdb
00 Yorumla Sen milletin aşk yaşadığınımı zannediyorsun %80’i sadece sevişme cinsellik uğruna bir aradılar bunu iddia edebilirim ama ispat edemem :)))
42 Yorumla
Soran11 ayEvet bu da bana uymuyor işte
11 aySanırım burada yaş faktörü çok fazla , etrafımda yaş aralığımda evli herkesten duyduğum tek şey çok eski ilişkilere sahip kişiler şu an eşimle tanışsam evlenmezdim diyor ama seviyor. 20'li yaşlarda tolere edebildiği anlayış gösterebildiği durumlar git gide azalıyor 30'larda 40'larda nerdeyse sıfıra iniyor, yazan yaş doğru ise 20'li yaşlarda armudu direk yerken 40'lı yaşlarda armudun sapı üzümün çöpüne geliyor iş. Bence...
08 Yorumla
Soran11 ayBu değil benim dediğim konu ama bu genel yorum olabilir toplum için
- 11 ay
evet genel oldu biraz ancak gençler çabuk buluyor biraz olgun insanlar ince eleyip sık dokuyor sanırım. Birçok etken var en önemlileri iş hayatınız, sosyal çevreniz ve sosyal hayatınız bunlar ne durumda sizde acaba? Aşık olacak alan yaratamıyor ve bulamıyor olabilir misiniz?
Soran11 ayO konularda sorun yok, sadece beğeni oluşmuyor bende
- 11 ay
Seninle biri azıcık ilgilense biri hoş biri bile olsa hooop kendini geriye çekiyorsun. Peki tam tersi oluyor mu imkansız olduğunu anlasan da o an senin onu isteme hissi?
Soran11 ayYok imkansız sulara dalmam. Haddimi de ölçümü de bilirim ama zaten bu dediğin hiç olmuyor soru da bu
- 11 ay
Soru cevapla acaba bir yerlere gelir miyiz? diye ilerlemeye çalıştım ama hep çıkmaz sokak
Soran11 ayAhaha🤣 nereye gelmeye çalışıyorsun ki
- 11 ay
Vallaha çocukluk çok erken olur gibi ama bi 20'li yaşlarda sonuca varacak gibi hissediyorum ahahhahahhaha
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. O sorun bende de var, çözümünü bulamadım ama sorun sanırım tahammülsüzlük
14 Yorumla
Soran11 ayİyi de daha tahammül edecek aşamaya bile gelmiyorum ki ben. Konu bu değil soruda
Soran11 ayGörüşmeye de gitmiyorum onay vermiyorum kimse ilgimi çekmiyor
11 ayBende olamıyorum neden kendimden çok seveyim birini dediğim oluyor
16 Yorumla
Soran11 ayHah 👍 tam da bu olmalı sebep 😅
Soran11 ayNeye göre olacak, diyorsun ya güven bekliyor kimse diye. İşte bu yüzden en önemlisi güven o olmadan hiçbir şey olmuyor zaten ama benim dediğim ilk görüşte etkilenme. Kimse bu açıdan beni çekmiyor güven konusunu soruşturmak için önce ilgimi çekmesi lazım bu yok
- 11 ay
Sen nesin ingiltere prensisi mi dicem olmayacak çeken illa olur da senin kriterin gökyüzü seviyesindeyse sende öyleysen ancak olabilir :D
Soran11 ayAhaha🤣 ilgisi yok, çeken olmuyor beni isteyeni de ben bu yüzden isteyemiyorum
- 11 ay
Seni istemiyorum ben tamam olur bu iş yarın bugün fadsf
Gizli Üye(18-24)11 ayArayan bulamaz zaten. Eskiden aramıyordum hep denk geliyordu. Her seferinde. Şimdi en ince ayrıntısına kadar hesaplıyorum hiç iyi biri denk gelmiyor.
14 Yorumla
Soran11 ayYaş doğru mu
Cevap sahibi11 ayBenim yaşım mı
Soran11 ayEvet, yazan aralık doğru mu diye sordum
Cevap sahibi11 ay21 yaşındayım
Gizli Üye(36-45)11 ayAmann ne aşkı ya hayatına bak yaşamana bak gez dolaş
12 Yorumla
Soran11 ayO konuda sorun yok
Cevap sahibi11 ay
Gizli Üye(45 üstü)11 ayters yazmışsın. önce birini bul sonra aşık olursun. sendeki sorun burada
12 Yorumla
Soran11 ayYok olmaz biri her zaman çıkıyor ama ben aşık olmadan sohbet bile etmiyorum. İlgimi çekmiyorsa
Cevap sahibi11 ayozaman işin zor
Gizli Üye(30-35)11 ayAşk mı?
Hani nerede?
Yok yaw millet kafayı yemiş. Otu moku aşk zannedip evleniyorlar Sonra En ufak sıkıntıda haydi boşanmaya Böyle aşk mı olur?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bir anda oluyor kuzum inanki. Şuraya ne yazılmışsa o
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Millet aşık olmuyor, olmak istediği için olduğunu sanıyor bir süre sonra.
20 Yorumla
11 aySorun erkeklerde hepsinin beyni sįkįnde čūnkū
10 Yorumla
11 ayBüyük şans, nasip, kader… Dengini bulmak çok kıymetli ve zor bencd
10 Yorumla
11 aySorun olarak düşünme yoksa daha çok mutsuz olursun seni mutlu eden şeylerle uğraş ve bu konuyu takmamaya çalış
16 Yorumla
Soran11 ayBenim kendi hayatımda yaşamımda zaten sorun yok
- 11 ay
Bunu nasıl başardın peki ve bu konu ile ilgili konuşmak isterim
Soran11 ayKonuşmaya açık değilim
- 11 ay
Nasıl yani yazamıyor musun ondan mı
Soran11 ayHayır özelde konuşmaya kapalıyim
- 11 ay
Anlıyorum benimde tercih ettiğim bisey değil yaşıt olmamız ve sorduğunuz sorunun konusu ilgimi çektiği için konuşmak istemiştim
11 ayHerkes birini bulur. Önemli olan birbirini bulmak.
10 Yorumla
11 ayHayırlı insanla karşılaşmadığın sürece olmaması daha iyi bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. nasıl ki her mevsime göre bitki yetişiyorsa her gönülede girecek aşkın zamanı vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayMillet aşık olup bulmuyor genellikle bir sapığa denk geliyor ne olduğunu bilmeden sevgili oluyorlar
11 Yorumla
Soran11 ayYok ben aşık olmadığım kişiyle sohbet bile etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayKriterleriniz biraz fazlaysa Bu yüzden sevgili olamıyorsunuzdur. Tabii bu uyum yakalayabildiğiniz bir insanın da olmasını gerektiriyor :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
11 ayBulursun rahat ol, en ummadığın yerde ve zamanda o seni bulur belki de.
00 Yorumla
11 ayAşık olmak istemende sevebileceğin birini bul hatta önce kendini sev ondan sonra bulacaksan bul
00 Yorumla
11 ayİçinden gelmiyosa en iyisi yalnızlık kimseyi kandırmaya gerek yok. Bi gün beğenirsin aklın gider hazır oldugunda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBende birini bulamıyorum. İsviçre’de yaşıyorum hep takilmalik buradakiler 🙄
20 Yorumla
11 aySevda… Yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir...
00 Yorumla
11 ayRol yapmaman ve gardını indirmen lazım. Öylre, BEN BEN BEN dersen, şırdanı alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDuygular serbest, kontrolcü olmamalı ama birazda yapı meselesi
00 Yorumla
11 ayMilletin aşk olmayı unutmuş alma verme derdinde
30 Yorumla
11 ayBiliyor musun ben de hiç anlamıyorum. Lüks gibi geliyor resmen, sevgilim hiç olmadı şu ana kadar.
00 YorumlaBence önce tipini beğen sonra konuş, aşık olursun belki.
Burcun başak mı ya. Ben başağım çünkü benziyoruz.
00 YorumlaHarbiden, sihir içeceği falan mı var?
10 Yorumla
11 ayHiç bir fikrim yok
10 YorumlaÇoğu aşık olmuyor ki, evcilik oynuyor.
10 Yorumla
11 ayAsik olmak mantik isi degil
10 YorumlaKader kısmet böyle şeyler nasip
10 Yorumla
11 aySabırlı ol bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
11 aybi yaştan sonra kolay kolay aşık olunmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
11 ayYok bende de var o sorun
10 Yorumla Guvenimiz cok zedelendi ondandir
24 Yorumla
Soran11 ayEvet ama kimseye ilgi hoşlanma da olmuyor kimse ilgimi çekmiyor
Soran11 ayBeni bulanı da isteyemiyorum işte beğenemiyorum kimseyi
11 ayBen bulamıyorum. Yaş 32. Bundan sonra da olmayacak gibi.
00 YorumlaSorun düzgün insan yok bulanları ben de bilmiyorum onlar şanslı kesim
00 YorumlaBen oluyorum ama olmuyor bıttor
12 Yorumla
Soran11 aySebep?
Gizli Üye(18-24)11 ayBenimkiler de hep sanal
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayAşık olmadan sevişecek birine bakıyor
08 Yorumla
Soran11 ayAy Allah korusun. Beğenmediğim kişiyle sohbet etmiyorum dokunamam bile
- 11 ay
Beğendik ten sonra diyorum. Aşk yok çünkü
Soran11 ayBeğeni de oluşmuyor ki kimseye
- 11 ay
Ben senin istediğin tipi söyleyim. Uzun boylu, kilolu olmayan, olgun ve merhametli, zekasını seni incitmeden kullanan, mümkünse güzel dudaklı Dişli bir erkek.
Soran11 ay🤣😅🤣😅🤣
- 11 ay
İstanbul'da misin
Soran11 aySon saçma yorumundan sonra sana cevaba gerek görmüyorum bu yüzden zaten gülüp geçtim
- 11 ay
saçma sorulara doğru cevap vereni görmedim :))))))))))
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBende bulamadım daha neymiş yaşlıymışım😏😏
014 Yorumla
Soran11 ayYaşlı olman değil senin akrep gibi zehirli olmandir sorun
- 11 ay
Yaa sende mi be🥺🥺
Soran11 ayGerçek bu
- 11 ay
Ya saçmalama napim öleyim mi ben
Soran11 ayKendin gibi bir akrep bulman lazım birbirinizi zehirlemek için
- 11 ay
İki akrep anlaşamaz ki çok denedim o ben sokucam o ben sokucam misali
- 11 ay
Sen beni tanıyon demi kız
Soran11 ayBaşka çaren yok, kimse seni çekmez
- 11 ay
Neyimi tanidın ki şimdiye kadar böyle ön yargılısın
Soran11 aySeni değil tüm akreplerin kadın erkek zehrini tanıdım. Allah onlardan beni bir ömür uzak etsin hepsini def ettim zaten, yeni birini yakınıma sokmam
- 11 ay
Senin burcun ne afedersin
Soran11 ayboş ver akrep olmanız yeterli, hiçbir burç sizin kahrınızı çekmez
- 11 ay
Burcun ne dedim
Seni kendine aşık eden yok demek ki
02 Yorumla
Soran11 ayKimseyi beğenemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
11 aySorun sende paşa paşa seviyoruz biz yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın
12 Yorumla
Soran11 ayYaşla ilgisi ne, herkes her yaşta birini beğenebilir ama bende yok
Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Kalp istediğini ister
00 Yorumla
11 ayAramakla bulunan bişey değil ki, nasip.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayBen de merak ediyorum 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
11 ayİnan anlamadım
00 Yorumla Ben de bulamıyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÖyle düşünme bence.
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAynı sorunu yaşıyorum maalesef istersen mesaj atabilirsin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuruz. Sitedeki bazı açma sapan insanlar gibi kötü bir şey yazmam bu arada güvenebilirsin
Soran11 ayMesaja kapalıyim sağol
Gizli Üye(30-35)11 ayYaş kaç?
17 Yorumla
Soran11 ayYaşla ne alaka, insan her yaşta birini beğenebilir ama ben kimseyi
Cevap sahibi11 ayKötü anlamda sormadım ki yaşını öğrenmek için sordum
Soran11 ayYazan aralık da kötü demedim ki
Cevap sahibi11 ayHani böyle seni yadırgıyormuşum gibi tepki verdin de öyle bir durum yok yani hemen hemen aynı yaşlardayız
Soran11 ayYok sana öyle gelmiş
Cevap sahibi11 ayPeki o halde anlaştık
Cevap sahibi11 ayTeşekkürler beğeni için
Gizli Üye(36-45)11 ayBirini mi bulamıyorsun aşık mı olamıyorsun?
05 Yorumla
Soran11 ayBulunuyor da aşık olamıyorum bu durumda etkileşim de istemiyorum sohbet bile
Cevap sahibi11 aySen bence doktora görün madem istemiyorsun da burdan bu soruyu niye soruyorsun. ya da dikkat çekmeye çalışıyorsun. ya da kimse seni beğenmiyor. Diyorsun ki ben beğenmiyorum
Soran11 ayAhaha😅 ne ilgisi var drla. Beğenmiyorum kimseyi diye dr mu gidilir. Beni beğeneni de istemek zorunda mıyım eli yüzü düzgün olsa istenir belki
Cevap sahibi11 ayİnan sana açıklama yapmaya bile üşeniyorum. Vaktim benim için değerli
Soran11 ayAçıklama isteyen kim, yorum yapmak zorunda değilsin
Çıkar ilişkileri hep
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayyanlız değilsiniz
10 Yorumla
11 ayBende anlamış değilim şeytan tüyü var galiba))
10 Yorumlaİsyan etmekte haklısın
10 Yorumla
11 ayNasip
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım