Beni aydınlatır mısınız?

Benim 2 senedir konuştuğum bir çocuk var bu çocukla ayrıl barış bir ilişkimiz vardı onu unutmak için başkalarıyla konuştum aynı şekilde o da öyle karşılıklıydı yani daha çok o yaptı diye bende yaptım ve bana sürekli geçmişimin kötü olduğunu vurgulayıp duruyor ve yaptığım hiçbir şey olmamasına rağmen dedikodulara inanıp beni kırıp döküyor neyse 2 hafta önce bana yazdı ve konuştuk o sıra sevgilisi vardı ben mi o kız mı dedim ve kızdan ayrıldı sonra ise ben yüz vermedim buna ve 1 hafta sonra buluştuk tedirgindi ve bana susmamın garip olduğunu bağırıp çağırmam gerektiğini söyledi bende laftan anlamayan insana daha ne konuşayım dedim o günü sadece onu görmek ve özlem gidermek için buluştum ve öylede oldu sonra bana giderken görüşürüz dedi bende görüşelim dedim o da görüşcez dedi ve eve beni bırakıp gitti sonra bana yazan beni merak eden eleman bana yazmamaya vs başladı buluşmadan üç gün sonra falan benimle olmak için ayrıldığı kızı instadan ekledi ve beni de sosyal medyasından çıkarmadı hala stalklıyor bu yaptığı saçmalığa anlam veremiyorum sizce bunu neden yapıyor madem beni sevmiyor bir aramamla niye yanıma geliyor veya niye beni hala takip edip duruyor

Güncellemeler
1 yıl
Bugünde beni gördü ve dona kalıp ben ortamdan ayrılana kadar bana baktı gözlerini çekmeden bende onu görünce direkt o ortamdan ayrıldım
Beni aydınlatır mısınız?