Sizde Hoşlanıyor mu?

Uzun zamandir tanıdığım fakat 4 aydır konuştuğum bir adam var Öncelikle ben evlenip boşandım küçük yaşta bir tane oğlum var fakat kendisi bekar.. 4 ay öncesi bu durumları bildiği halde kendisi bana bir hamlede bulundu konuştuk aramızda yakinlasma fazlasıyla oldu.. Aramızdaki yakınlaşma hala söz konusu fakat Israrla o konu dışında her konumu merak ediyor soruyor konuşuyor gece gündüz benimle.. Fakat benim eski eşimle olan mevzularimin bir kısmını anlatmam dan sonra artık bahane mi bilmiyorum Aramızdaki durumun arkadaşlık vasfiyka devam etmesinde yarar olduğunu söyledi fakat yakinlasma anlamda yinede yaşandı ben istemedigimde buda tamamen bitti ama hala konuşmaya devam ediyor.. Etmektede ısrarcı ben kaç kaç bırakmak istesemde.. sevgili gibi değiliz konuşmalardada dail ama arkadaşlığın bir ustuyuz ona göre.. Başlarda bana ilgisi ve hoslantisi olduğunu söyledi fakat eski eşimle alakalı mevzulardan sonra sözde beni yormamak adına geriye çekildiğini fakat ilgim hala var dedi.. yakinlasmali yasamak istemesemde saygı duydu ama konuşmaya devam etmek için benimle çırpınıyor.. Gerçekten ne yapmak istiyir biri akıl versin nolur?

Sizde Hoşlanıyor mu?