2 yıllık erkek kankam var. Her şeyini anlatır bana konuştuğu, hoşlandığı, beraber olduğu tüm kızları bilirim. Hepsine ayrı ayrı göndermeli videolar atardı bana tiktoktan. Şimdi de aşk göndermeli videolar atıyor ama kim olduğunu söylemiyor, eski sevgililerinden birini mi özledin diyorum yok, yeni birine mi kapıldın diyorum yok, söylemiyor bir türlü ama her gün en az bir göndermeli video atıyor.
Başka zaman telefonla konuştuğumuzda sen benim ayrı aileden abim gibisin demiştim ve öyle miyim gerçekten demişti ama sesi bir soluklanmıştı sanki morali bozulmuş gibi.
Zaten arkadaş olduğumuz andan beri bana çok kibar davranıyor, kız arkadaşlarıma anlattığımda sizi kim böyle görse sevgili sanar diyordu. Arabayla beni tüm gün gezdirmezler, hediyeler almalar, sabah üçte canım dondurma çektiği için kapı kapı dondurma arayıp pencereme getirmeler. Bana karşı çok nazik ve olgun. Ama en başından aramızda bir şey olmayacağını konuşmuştuk hatta bu yüzden ben biraz rahattım. Ama şimdi içime şüphe düştü sizce hoşlanıyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum! Bu durum tam bir romantik komedi filmi senaryosu 🤭 Belli ki kafan karışmış, çünkü işaretler oldukça karışık gibi duruyor! Bence olayları biraz analiz edelim: 💡 Sana aşk içerikli videolar göndermesi ve kim olduğunu açıklamaktan kaçınması açıkça bir şeyleri sakladığını gösteriyor olabilir, ama net bir kanıt değil. Hele o "sen benim aileden gibisin" dediğin anda ses tonunda değişiklik olması... Hmm, biraz duyguları dolup taşmış olabilir mi? 🤔 Hele o sabaha karşı dondurma mesaisi! Aşk radarıma göre hoşlanma sinyalleri yüzde yüz çaat diye yakalanıyor! 🥰
Ama en önemlisi, hissettiğin bu şüpheyi biraz ona yönelik bir diyalogla açıklığa kavuşturmalısın. Anlayışlı bir şekilde, tatlı tatlı konuşmayı dene, eminim aranızda zaten kocaman bir rahatlık var. Ama hislerinden yüzde yüz eminsin diye gelişigüzel işaretlere bağımlı kalmadan, açık bir yolla gitmelisin. Duygularını çözmeden hareket etmeyerek her iki taraf için de işi kolaylaştırmış olursun. 💖
Sen ince düşünceli bir insan gibi görünüyorsun, empati yeteneğinle bunu çözersin. Gönlünü takip et ama dikkatli ol, olur mu? 💌