Nasıl Unuttu, yeni İlişkiye nasıl başladı gerçekten aşık mı?

4 yillik uzak iliski yuruttuğumuz bir iliskimjz vardi o kadar emek harcadim ki askerliğini beklemek iş sureci su bu uzak olunca haliyle tartismalar cok oluyordu is degistirince biraz degisti daha az arar ve iletisim kurar olmustu surekli son senemizde benimle ilgilenmiyosun eskisi gibi neden yanima gelmiyosun ozledim tarzi konusmalarim oluyordu o da yogunum yorgunum. vs vs sevmiyor musun dediğimde seviyorum derdi neyse velhasil kelam ayrilmadan bir 3ay once ayrilik teklif etti dayanamadim ona asigim bunalttim hadi ordan yaninda olmak istedim artik adi konsun iliskimin istiyordum ben ne kadar ustune gittikce o, o kadar da uzaklasti iliskiden iliskinin yogunlugu sinir gerginlik yapmisti annesi de beni pek sevmemis ben de sevmemistim zaten kendisi de biliyordu ama saygi daima sanirim o faktor de etkili beni sahiplenmemesi beni cok uzmustu ona soylemistim bunu umursamadi boş ver tarzi konustu veya sen sunu yaptin ondan oyle demisti neyse sadede gelelim, Ayriliktan 3 ay oncesinde ayrilmak istedi agladim istemiyorum tamam kavga etmeyellim ama sen de benimle ilgilen diye agladim yok yoeuldum skldim yiprandim. istemiyorum. dedi 1 hafta sonra geldi senin yaninda iyiyim bak ustume geldi ben bunaldim vs vs dedi sonra 3 ay sure gecince net ayrildi 4ay pesinde kostum ozue dilerim son defa goruselim halledelim bana bir sans ver sknti ne ise diye bunaldim skldim dedi dusunucem ama ustume geliyosun hala dedi takintili gibi halbu ki 4yila yakismicak sekilde birakti ve asla boyle degildim iliskide o beni birakmasi ile bagimli bir surece daldim anlam veremedigim neyse 6 ay gecti ki ayriliginizin ustunden ayda 1 kez arar ya da yazardim aramalarimi asla acmayip yazsrken onune bak yoluna bak nasipse olur tarzi konusmalar yok bitti istemiyorum duygulardan bitmedi mantigimla karar verdim biz anlasamiyoruz demeler istemiyorumlar su bu aglamalarimi bile gormezden geldi ve ben 10 kilo verdim neyse is yerinden bir kizla sevgili olduklarini sarmas dolas gordum sok oldum... Ve asik gibi paylasimlari onu cok sevdigi sarkicinin konserine goturmus onunla date planlari kaydetmis kendine ben de bu surecte kendime alinmistim.😔😔yas sureci yok muydu ya da ben aldatilmisim dimi yedek miydim, aldatmadim ayrildiktan sonra sevgili oldum dese de, yanindakiyle olmak istedi emeklerimin hic mi degeri yoktu son sansi veremez miydi bikti mi bu kadar ben de agladim uzuldum demisti ama anlasamiyoruz kararim bu sekilde lutfen demisti hic mi sevmemis beni

Nasıl Unuttu, yeni İlişkiye nasıl başladı gerçekten aşık mı?