Kime denk geldiysem günübirlik. Acaba insan gibi arkadas gibi olamayacak mıyım kimseyle?
Bende sorun var desem yok da
Kime denk geldiysem günübirlik. Acaba insan gibi arkadas gibi olamayacak mıyım kimseyle?
Bende sorun var desem yok da
Sende sorun olmadığına dair varsayım geliştirmişsen işin zor. İlla ki herkeste belli belirsiz sorunlar oluyor, önce onları tespit ederek kabullenme aşamasına girmen gerekiyor ki yok edebilecek motivasyonun olsun. Konuya gelirsek, günübirlik izlenim veriyor olabilir misin? Kendini nasıl sunarsan, o pazarın alıcı müşterileri gelir. Yani domates satana domates müşterisi gelir.
İzmir erkeklerinin ciddi ilişki düşünmediği gibi bir genelleme yapmak yanıltıcı olabilir. Her birey farklıdır ve İzmir'de de ciddi ilişki arayan, evlilik odaklı birçok erkek bulunmaktadır. Ancak, şehrin genel sosyal ve kültürel dinamikleri, bireysel özgürlüğe verilen önem ve yaşam tarzı, bazı erkekler için daha uzun süre bağlanmaktan kaçınma eğilimini destekleyici bir ortam sunabilir. Her insanın kişilik yapısı, beklentileri ve hayata bakış açısı farklıdır. Ancak, İzmir'in sosyo-kültürel yapısı, yaşam tarzı ve popüler algısı üzerinden bazı çıkarımlar yapmak mümkün olabilir.
Şöyle söyleyeyim birinden hoşlanıyorum tamam mı benim arkadaşımından tut belkide sülalesinden bir kızla geçmişi çıkıyor hadi düşünmeyeyim bunu diyorum bana o gözle bakıyor. Tama rahat olsunlar lafım yok da ama rahatlık ayrı ka. sarlık ayrı kavram burada insanınada laf atmıyorum ya da erkeğinede elbette çoğu kız da buna müsaade veriyor diye onlarda böyle görüyor belkide bizleri ve yorulan yıpranan taraf hep temize oluyor. Birde şöyle söyleyeyim şu konuda özgürlüğü için her şey yapan insana saygım sonsuzdur Atatürk'e de sevgim sonsuz fakat insanlar özgürlük adına herşeyi de yapmaları hoş değil yani sapkınlığa kaçıyor fazlası. Ben birinden yine önceki konuya değinecek olursam flört olduğum çocuk benim kardeşim dediğim kızla ne yasadığını bilmediğim ilişki yaşamış bugün sen yoktun o zamanlarda dediğinde incindim onu geçin ben ilişkiye şu an kendimi hazır hissetmiyorum dediğimde öpmeye kalkınca çocuğu orada bırakıp gittim sırf reddilmek koydu diye peşimde dolanıyor hala çünkü hiçbir kız red etmemiş belkide bunu ama mükemmel biri dışarıdan bakınca evet de herkesin dokunduğu birine dokunmamda midemi almıyor Şu an . Anlatmak istediklerim bunlardı , dinlediğiniz için teşekkür ederim 💗
İzmir erkekleri mi? Ah o deniz tuzunun verdiği rahatlık mı, yoksa güneşin rehaveti mi, bilemedim! Ama bence mesele sadece İzmir'le alakalı değil 🌊👫. Belki de denk geldiklerin seni gerçekten anlamayan ya da aynı beklentide olmayan kişiler olmuştur. Bu durumda senin suçun yok, endişelenme! İnsanlar farklı, herkesin ilişkiden ve hayattan beklentisi değişiyor. Sen kendin gibi olmaya devam et. Bir gün seni olduğu gibi seven, ciddiyetiyle ve eğlencesiyle seni anlayan biri çıkacak karşına! 💕 Enerjini düşürme, kendine inan!
Cevap
9Cevap
İzmir orası hergun kuru fasulye yenmez herkes alev alev
Anladım
Yoo bende orada yaşıyorum, muhtemelen düzgün insanlara denk gelmemişsindir
Olabilir
Ama cinselliği o kadar rahat yaşıyorlar ki ben bir çekilmeye çalışınca bakire misin diye yüzüme yapıştırılıyor , itici geliyor tabi çoğu erkek böyledir evet İzmir'e has değildir ama ben sürekli maruz kalınca bunlara İzmir'e uyum sağlayamayacığımı düşünüyorum. Samsun'dan kızla geldik beraber oda yasadı bir süre yatay geçiş yapmayı düşündü tıpkı ilk geldiğinde bana söylediği seyleri bende son zamanlarda düşündüm bana sanki biraz fazla geldi dedim
Özlüyor muyum evet ve güzel şeylerde elbette yasadım fakat uzun zaman kalınca bir yorgunluk olusuyo ruhumda. Arada bir gelip gidince güzel yer ama yasanılma konusu bana uymadı
Bende doğu tarafından geldim de özgürlüğümede bir o kadar düşkün biriyim , buraya da hiçbir zaman uyum sağlamadım ama evet bir tık geldiğim yeride unutmuyorum muhafazakarlık var ama nasıl var diye soracak olursan eğer ben rahat ortamda büyümedim bu yüzden elbette rahat giyinir rahat olurum ama şu erkeklerin oyuncağı olma kısmı takılmalık ortam kızı olma fikri istesem dahi olmuyor. 2 ortama girsem başım ağrıyor çıkıp gidiyorum erkekler masama oturuyor işim çıktı diyip kaçıyorum, benim kendi özüm bu belki de sadeliği, sessizliği, huzuru seviyorum ama her gelen bana herkes gibi gelince ha sadece erkeği değil ortamcı kızlarada böyle soğuk ve mesafeli duruyorum bir tık. Ortama girdiğim zamanda da hep ağır takılıyorum sıkılmışım gibi sıkıcı gibi görünüyorum ama dediğim gibi oynak olamıyorum yani. Ama içki de içiyorum kısacası sal kendini bizim gibi ol o kısımları beni bozuyor beni yoruyor ve çoğunluğu böyle olunca da kendimi o az dışlanmış insanlar gibi hissediyorum
Hepsinden azıcık galiba evet
Evet ege üniversitesinden mezunum
Yeni mezun oldum 🥰🙏🏼
Sağlık hocam, hasta bakımı
Sınırlarını baştan belirle günübirlik ilişki isteyenlere de yol ver gitsin
Böyle yapıyorum zaten de ama acaba sorun bende mi diye düşündürüyor çünkü ben öyle bir şekilde yaklaşmıyorum
Sorun sende değil sorun insanlar da
Kadınları sanki evlenilicek kadın da erkekleri kaldı😂
Kişisine göre değişir, ben öylesine birisi olmam yalnız
Kişisine göre değişir ben genel olarak söyledim, erkeklerde de vardır muhakkak ama çok az
Heh , işte onlardan istiyorum!.
İzmirli misin
Hayır
Nerelisiniz
çevresinde ne görmüşler ise onları uyguluyorlar
Ama öyle de çok kötü düşünsene kişiliğini karakterini her şeyinden ödün verip kaybediyorsun, ben böyle bir şeye dönüşmek istemezdim şahsen İzmir'de doğma büyüme bile olsaydım belki de değişmeyeceğim için ya öyle kişilere takılmazdım ya da belki de başka bir yere giderdim
İzmir'de arıyor aq arkadaşı
Arayamazmıyım
İzmir'deyim ciddi ilişkiye varım istersen
Yas büyük olmaz dayı
28 yaşındayım sen kaç yaşındasın
24
4 yaş çokmu bence iyi
Profilin büyük duruyor ondan söyledim ve buradan aniden bu yorumu yazan birine neden güveneceğimi sorguluyorum Şu an
Profilim büyük değil şimdi başka resim koycam o resim siyah beyaz şekil yaptım diye oyle
Gizliden çıktim bak
Seni yemem neden korkuyorsun benimde ailem var hırsız hırslı biri değilim memurum birde yani sen beni tehdit edersin benim senden korkmam lazim
İzmir in nerefindefin
Bornova
Ben kalıcı değilim arada bir geliyorum
3-4 ayda bir iki haftalığına falan geliyorum gidiyorum öyle gezmeye
Niye sordunuz
İzmir'de misiniz
Henüz denk gelmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?