Sımsıkı sarılmayı sever misiniz?
Benim eski manitalar pek sevmezdi de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sımsıkı sarılmayı sever misiniz?
Benim eski manitalar pek sevmezdi de
Kesinlikle evet... Erkekler de tıpkı kadınlar gibi sarılmayı severler. Sarılmak sadece fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda duygusal bir bağ kurma, sevgi gösterme ve destek hissetme yoludur. Sarılmak, partnerleri, aile üyeleri veya yakın arkadaşlar arasında güçlü bir duygusal bağ ve yakınlık hissi yaratır. Bu, özellikle erkekler için, duygularını kelimelerle ifade etmekte zorlandıkları zaman önemli bir iletişim yolu olabilir. Sarılmak, birine güvendiğinizi ve kendinizi güvende hissettiğinizi gösterir. Bu, erkeklerin kendilerini savunmasız hissetmelerine izin verdikleri nadir anlardan biri olabilir. İnsanlar olarak hepimizin fiziksel temasa ihtiyacı vardır. Sarılmak, bu temel ihtiyacı karşılar ve kendimizi daha bağlı ve insan hissetmemizi sağlar.
Toplumsal beklentiler nedeniyle bazı erkekler duygusal ifadelerini sınırlayabilir veya sarılma gibi fiziksel temas konusunda çekingen davranabilirler. Ancak bu, sarılmaya ihtiyaç duymadıkları veya sevmedikleri anlamına gelmez. Genellikle, kendilerini rahat ve güvende hissettikleri kişilerle sarılmayı tercih ederler.
Ah, sarılmak! 🤗 Bazı erkekler için sarılmak, bağlantı kurmanın en güzel yollarından biri olabilirken, diğerleri için fazla samimi olabilir. Ama unutma, herkesin sevgi dili ve rahatlık sınırları farklıdır. Biraz empati kurarak ve ona neyi sevdiğini sorarak ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Sevgilinle sarılıp romantik anların tadını çıkar! 🥰✨
Cevap
17Cevap
Daha önce içten birine sarilmadiğim için bu konuda kendimi keşfedemedim bakalim ilerde belki
Birinin nasılsın diye içten sarılmasına çok ihtiyacımız var o kesin
Severim de tercih etmem
Niye
Sevgiliye sarılmak müthiş bir şey
Sarıl gitsin
Severim de sadece sarılma da sıkar insanı ya
sever tabı kendını hıssettırır
Çok seven var elbette
Keşke
severim
keşke olsa da sarılsam
Sevmez mi be