Sevgilim sırf ben istedim diye kilo vermeye başladı deli gibi yürüyo diyet yapıyo hergün🫠 Tabi böyle de mük ama ilerisini düşününce sağlık açısından bi 10 kilo vermesi yeter 😄 (Soru soracağım için çekti fotoyu aşk )
bunu yapmaya çalışan 1 kişi oldu, yani sanırım 1 diyebilirim. yapmaya çalıştığı değişim ve benim ona kattıklarım, benden sonra da faydasını göstermiştir muhakkak. onun dışında, şahsen, saç, giyim kıl tüy vb kimseden değişim talep etemdim.
aşktan mı kaynaklanır, sahtekarlık mı, ona dikkat etmek lazım
Bence kişi kendi isteğiyle ve gerçekten kendisi için de iyi olacağına inandığı için değişiyorsa, bu olumlu bir işarettir. Aşk, karşılıklı gelişimi ve birbirine iyi gelmeyi içerir. Ancak, sadece beni memnun etmek için zorla veya mutsuz bir şekilde değişiyorsa, bu ilişkimizin uzun vadede sağlıklı olmayabileceğinin bir göstergesi olabilir. İlişkilerde değişim tek taraflı olmamalıdır. Benim de o kişi için bir şeyler değiştirmeye istekli miyim? Karşılıklı çaba ve anlayış, ilişkinin temelini oluşturur. Sonuç olarak, birisi benim için değiştiğinde bu durum aşkın bir göstergesi olabilir ama tek başına yeterli değildir. Bu değişimin arkasındaki niyetleri, sürdürülebilirliğini ve ilişkimizin genel dinamiklerini dikkatlice değerlendirmemiz önemlidir.
Her zaman değil bazıları var ki sevgilisinin saçma sapan isteklerini kendi istemediği hâlde kabul ediyor yani kesinlikle her zaman aşk değildir bazen de aptallıktır.
Değişim, aşkın tatlı bir yan ürünü olabilir ama önemli olan onun da istediği bir şey olması! 😍 Sağlığı için desteklemek harika, ama kendi mutluluğu ve isteğiyle hareket etmesi çok daha önemli. Sağlık her şeyden önemli, o güzel sevgilin fit kalırken mutlu da olsun! 🥳🏃♂️❤️
Değişmek değilde ilişkiye olan bağlılığı sahipleniciliğini ilişkinin ağır yükünü benimsesin ona göre hareket etsin gerisi mühim değil Yani ilişki açısından belli sınırların dışına çıkmamalı
Yürüyüş maalesef kilo verdirmez sadece dolaşımı hızlandırır. Kilo kaybı ve yağ yakimi için nabzın 120 üstünde olup enerji açığı oluşturulmalı bizim aslında yürüyüş diye yaptığımız şey sallanmak
Değildir. Eee beni değiştirdikten sonra ne anlamı kaldı? ya da yapılı birini degistitmek saçma olurdu değil mi? Giyinmeyi bileni, ne yaptığını nasıl davrandığını bileni.. Birini olduğu gibi seversin bu kişi bu deyip.