🤔bana göre öyle yinede bilmiyorum herkesin kendi kararı bu sonuçta

Bencede ihânet
Hayır değil ne alakası var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🤔bana göre öyle yinede bilmiyorum herkesin kendi kararı bu sonuçta

belki de ilerideki eşi şimdiki sevgilisidir
kimse gerçek eşinin hangisi olduğunu bilemiyor maalesef
evet şimdiki sevgililer evlenmeye pek yanaşmıyor
ama her şey zamanı geldiğinde oluşuyor
tıpkı zamanı geldiğinde gülün açması gibi
şu andaki evlenmeden sadece zaman geçirmek için olan ilişkiler ileride evliliğe dönüşür mü bilinmez
dönüşürse ne âlâ
dönüşmezse insan zaten bilemiyor gerçek kısmetini
yanıldım der bilmiyordum der
zaten herkes gerçek aşk yaşasaydı kimse boşanmazdı
evlilikte bilinmez bir durumdur tıpkı kader gibi
Haramda huzur ararsanız huzur size haram olur. Gayr-i meşru muhabbetin neticesi merhametsiz azap çekmektir. Sonunda acı çekmek belki de bir ömür boyu vicdan azabı duymak isteyen bile bile ateşe atabilir kendini.
Nasıl yani
Uygulamak zorundayım.
Aynı düşünceye sahip eşin olacak olursa sorun yok. Aynı düşünceye sahip olmayan bir eşe sahip olursan o zaman biz değil sen sorgularsın canım :D
Tanımadığın birisine ihanet edemezsin. Hayatına giren kişiden sorumlusun. Eğer arada sorunlar oluşup ayrılıyorsan, yeni bir başlangıç yaparsın. Sen hayatını yaşarken karşı tarafta yaşamaya devam edecek. O an için onun sevgilisi en değerlisi. Belki de ciddi düşündüğü kişi. Seninle ne zaman karşılaşacağı belli değil. Geçmişinden dolayı ne sen ne de o hesap vermek zorunda değil.
Peki bazen eski olanlar yeni hayatımıza dahil oluyor onlar nasıl olucak
O da bile bile hayatına dahil oluyor. Söz söylemeye yine hakkı yok. Sevgili olurken zorlayan mı vardı sanki? Her şeyi göre göre sevgili olmuş.
Mantıklı aslında
Bu konuda kesin bir doğru yok, herkesin görüşü farklı olabilir! 😊 İlişkilerdeki dinamikler herkes için özel ve önemli. Şu anki sevgilinle evlenmezsen, bu ilerdeki eşine ihanet sayılmaz. Ne de olsa hayatın getirdikleri bazen planlanandan farklı olabiliyor. 🥰 Herkesin kalbine kulak vermesi en doğrusu bence! 💕
Cevap
12Cevap
Duruşun net ve niyetin güzel, bunda hemfikirim. Ama hayat çoğu zaman ‘kesin’ dediğimiz yerlerden dönüyor.
Güveniyorsun, emek veriyorsun, 'bu kişi' diyorsun… Sonra bir bakmışsın; öğrendiğin, büyüdüğün, değiştiğin bir süreçmiş sadece.
Henüz bazı duyguları tatmadığın için böyle düşünmen çok doğal. Bu, yanlış değil; sadece yolun başı.
Zamanla sınırlar da, doğrular da biraz esiyor, bunu yaşarken anlıyorsun. 🌿
Evlenmeyeceksen, ciddi düşünmeyeceksen gerek yok ya. Ama isteyen istediğini yapsın beni ilgilendirmez. Sadece gerçekten aşık olup, o kişiden başkasını görmeyecekse iyi, mesele evlilik değil bile. Birileri "olur mu" diye düşünmek veya takılmak bana göre değil.
İlerde diye hazırda bekleyen biri yok ki. İlerdeki olursa sevgilin olur, olmazsa başka birini seçip onunla devam edersin. Kaderde “hazır” olan biri veya bir şey yok her şey senin gayretinle şekilleniyor
Şimdiki nesil evlenmiyor çünkü evliliği masraf gereksiz görüyorlar nasıl olsa evlenmeden birlikte oluyorum ne gerek var kafası bu çok büyük ahlaksızlık doğru değil
Kesinlikle ihanet. Gelecekteki eşine sadakat başka bir boyut zaten
İhanet sayılmaz, bir insanın eşiyle tanışmadan önce eşine edebileceği tek ihanet cinselliktir.
Sevgililik caiz ( Uygun değil )
Kötü tecrübelerlede bunu doğruluyor insanlar
Anketi yanlış cevapladım evlilik için konuşacaksa ihanet değil takılmalık ise ihanet olur
Şimdiki sevgilinin, eşin olup olmayacağını nereden bileceksin? :d
Aynı kafada ise sorun olmaz. Ama şuankiyle ne niyetle konuşuyorsun. İleriye dönük mü konuşuyorsun yoksa takılmalık mı?
Boyle bir konu dedigin cinsellik mi
Her şey öpüşmek sevgili olmak duygusal olrak
Senın ozelin sen karar vericeksin bence iyi biri cıkarsa karsına sevgili olunabilir belki o kişi eşin olucak
bu çok saçma belki yarın öleceksin eşin olmayacak bilmediğin şey için bu kadar uğraşmaya değer mi sence aynı zamanda nereden biliyorsun ilerdeki eşinin şu an bir kızla birlikte olup olmadığını
İnsan evleneceği kişiyle sevgili olmalı diyorsun - katılıyorum
Hayır ihanet olacağını düşünmüyorum
Tanımadığı biri için diyorsa saçmalık ne ihaneti
Değil ya
Hayır deyil
Olmayacağı için sıkıntı yok skaakaaajjaksk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?