Yorumlayan olursa çok sevinirim🙏🏻Böyle bir erkek?

Bir flörtüm vardı. O yazarak başlamıştı. Her şey çok iyiydi baya iyi anlaşıyorduk. 1 aya yakın konuştuk. Telefon numaramı vermemistim. Zamanla sorular sordu bi kız arkadasım pek hos olmayan sekilde anıldığı icin onu nereden tanıdığımı vs sordu. Bir gün yakın erkek arkadasıyla dısarı cıktığı gece ben kendimce karar verdim bitirelim dedi. Altını kurcaladım. Eski sevgililerin yani 2 tane de olsa onlar hic hoslanmadığım kisiler dedi. 7-8 sene öncesinde benim en yakın erkek arkadasımdan hoslanmıssın dedi. Bitirdi. Her yerden beni çıkarttı. 2-3 Gün sonrasında tekrar yazdım. Buluşup yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. Biraz naz yapsa da buluştuk. Geçmişi çok önemseyen birisiyim dedi. Bana o kız arkadaşın gibi misin dedi, eskiden erkek arkadasımdan hoslandın mı dedi. Eski sevgilim diye bildiği birisi yanlışmış mesela. Hepsini dürüstce ve çizgimi bozmadan cevapladım. Görüşmede bana aslında çok tatlı kızsın ama biz senle çok tartışırız inatcı gibisin falan dediği oldu. Buluşmaya gelirken evden almak icin ısrar etmisti ama hayır tesekkürler demistim, cıkıstada da biraz beklersen seni gelip alır eve bırakırım dedi işi varmış biraz. Ben de beklemedim tabii. O buluşmadan sonra hiçbir şey yazmadı. Eskiden güya hoslandığım, bunu ona anlatan cocuk ise hala beni takipte ama flörtüm dediğim adam beni her yerden çıkarttı. Hiçbir şey anlamadım doğrusu. Yorumunuz nedir?
Yorumlayan olursa çok sevinirim🙏🏻Böyle bir erkek?