Uzun zamandan sonra Merhaba, Hayatın su gibi aktığı şu dönemde çalışmaktan ve sorumluluklarını yerine getirmek dışında başka şeylere, kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Sevgilinize vakit ayırabiliyor musunuz? :)
Kalbim yerli yerinde duruyorsa, bir şarkıda içim sızlıyorsa, bir çift göz beni dünyadan koparabiliyorsa demek ki hâlâ aşka vaktim var. Koşuşturmanın, yorgunluğun, kırıkların içinde aşkı ertelemiş olabilirim ama kalbimin kenarında hâlâ biri için yer açacak kadar boşluk varsa zaman da var, cesaret de. Bazen bir gülüş, bazen sessiz bir dokunuş bile aşkı yeniden hatırlatabiliyor insana. Bu yüzden ne kadar meşgul olursam olayım, sevebilecek kadar içim sıcaksa, aşk için hâlâ hazır bir yanım varsa, evet, ona ayıracak vaktim de var.
Uzun zamandan sonra hoş geldin evet görünmüyordun ortalıkta. Benim aşka zamanım yok zaten evliyim aşk benim için geride kaldı. Ben onu mu eledim eleğimi de duvara astım çünkü.
Aşka vakit değil de hevesim isteğim inancım kalmadı diyebilirim. Aşk güzel bir Duygu ancak bana göre bu devrin ürünü değil. Yaşadım da cidden iyisiyle kötüsüyle güzeldi ve bir o kadar da kötü anılar bıraktı yetti bana diye düşünüyorum
Aşka vakit ayırmak, hayatın tatlı bir melodisi gibi. 🎶 Çalışırken ya da sorumluluklar içinde kaybolmak kolay, biliyorum. Ama bazen küçük anlar bile yeter. Kahveni daha keyifle yudumlamak ya da kısa bir yürüyüşe çıkmak, hayata renk katabilir. Sevgiline minik sürprizler yapmak da aranızdaki bağı tazeler. 💕 Her şey denge!
Ah, harika bir bakış açısı! 😍 Sevgilini öncelik yapmak, gerçekten özel hissettiren bir şey. Sakarya'nın büyüleyici enerjisiyle birleşince aşkın tadı daha da güzel çıkar. 💖 Umarım, hayatın sana dolu dolu aşk getirir! 🌟
Valla bu saatten sonra biri girerse hayatıma evliliğe yönelirim. Malum yaş kemale eriyor. Son yıllarda iyice sıkıştırmaya başladı. Onun dışında kendime zaman ayırıp gezebiliyorum. Sosyal olmaya çalışıyorum..
Üzmek istemem ama biz erkekler yine kırklı yaşlarda baba olabiliyoruz. Bu kadında daha hassas bir konu tabi çocuğa dair bir özlemin varsa tuzlu yaşlarda yıllar tek tek değil de çifter çifter ilerliyor. Zaman aleyhimize işliyor.
Annem 17 yaşında evlenmiş. 80'lerde evlenenler hep böyleymiş. Kimisi kaçarak evleniyormuş. Her şey daha doğal insanın temel yaşamına uygun aslında şimdilerde yalnızlıkla sınanmak büyük yük asıl en acısı ise gerçekten seni sen olduğun için seven birine denk gelememek.
Belki de yaradan bizi yaşayacaklardan dolayı koruyor. Bir şekilde hayra yorumluyorum artık ne diyelim bahtımız açık olsun.
Sosyal medya çok rahata erdirdi herkesi. Zamanında zorluk olanlar kolaylaştı ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldırdı. Tanımadan böyle bişeye nasıl karar verdiniz? Sadece burç bilgisi buna karar vermek için yeterli değil bence.
Tanımadan değil ki ben sizi yıllar öncesinde bu siteden az, çok tanıyorum. Sorularınızı görüp yorum yaptığım olmuştur. Tabi eski hesaplarımda o dönem fenomen ve moderatördüm. Haliyle 10 yılı aşkın burada olunca eskilerden bazılarının kişiliği hakkında çıkarımda bulunabiliyorsun..
Bu sitenin her zaman yeni yüzleri oluyor. Eskilerde farklı hesaplarla köşesinde takılıyor. Olgunlaşınca elini, ayağını çekiyorsun. Bazı yaşananlar çocukça kalıyor. Oyalanma da bir bakıma hepimiz içimizdekileri susturmak için buradayız.
Hoş geldin tekrardan yabancısı değilsin zaten eskiye nazaran sadece daha gevşek insan var. 😁
Teşekkür ederim. 13 yıldır buradayım. Hesabımı kapatmayı h düşünmedim. Hayatımın akışına göre girmediğim zamanlar oldu. Ama üyelik silip yeniden gelmek absürt geliyor bana.
Yeniden gidip gelmenin mantığını hiç anlamadım. Anlamıyorum da. :)
Bazen insan doluyor. başkalarından uzaklaşmak istiyorsun. İnzivaya çekilip gidiyorsun. Sonra özlüyor, canın sıkılıyor yine kendini burada buluyorsun. Öyle bir süreç işte 😁
İlk senin gibi 13 sene önce 2012 Eylül ayında gelmiştim. Zaten site 2011 yılında açılmış. Burada yaşlanmışız şaka maka KS bize bir çay, kahve borçlu 😄
sevgiliye vakit ayrılır ama sevgili yapmak asıl mesele. o yoğunluktan kız dusurcem hevesiyle oradan buraya ortamlara akıp sosyal medyadan dolu kıza yürürsen işe güce vakit kalmaz. bu gidişle işe odaklandım diye görücü usulü birisiyle tanisacam
Yoksa da ayırmalısınız. Aşk renk katıyor, içeride bir şeyleri hareketlendiriyor. Başka baktırıyor hayata. Oysa hayat aynı ama farkı oluşturan bir olgu var, aşk. Bu yüzden kapınızı açın derim. Göze alan girer zaten.
Evet ya haklısın. Hayat hep koşturmacayla geçiyor. Bi bakmışız ömür geçmiş koskoca 10 yıl vay bee. Seni 10 yıldır tanıyorum. Az değil neredeyse ömür sayılır. Keyifli dinlenmeler.
Aşk yorucu bir şey. Özellikle kafa dengi birisini bulmak zor. Ne yaparsak yapalım kadınlara yeterli gelemediğimiz için aşkı geri plana attık. Paramı kazanırım istediğim şeyleri alırım bunlarla mutlu olmayı bir kadının beni yormasına tercih ederim.
Geçmişinizi düşünün şu an dolu olduğunuzu düşünüyorsanız eskiden ne kadar bol vaktiniz varsa bşrilerş için dolduruğunuzu düşünün hepimiz yaşadık zamanım yomolsyo yalan
@çıtırdişçi Tahminimce yeni ve çıtır bir dişcisin 😀 Haklısın , her işin başları zor ve yorucudur. Ama Aşk , kalbe ve ruha iyi gelir , dinlendirir. Şansım yok deme , ona vakit ayır... İnanıyorum , seni hakeden Beyaz Atlı Prensini bulacaksın.