Beni değil 3. veya 5. kata 1. kata bile çıkartacak bir kız olmadı. Sevgiye bile inancım kalmayacak neredeyse 😂😅🤣 az seviyom hatta sevmiyom.

Beni değil 3. veya 5. kata 1. kata bile çıkartacak bir kız olmadı. Sevgiye bile inancım kalmayacak neredeyse 😂😅🤣 az seviyom hatta sevmiyom.
Cevap
0Cevap
Aşk en yüksek sevgi buyutudur
Tek bir şeyle aşkı sınırlandıramazsn
Birini sevdiğin zaman herkes ve her şeyi de sevmiş olursn
Aşk bazen bir ceza bazen bir ödül
Ama kime aşık olacağını seçemezsn
Aşk evliliği yapms insanlar da var
Aşkı ikinci plana atms aşka küsmüş insanlarda
Hatta aşkı hiç bilmeyen ve yaşadıklarını aşk sananlarda
Bir edebiyatçı olarak sen aşkı nasıl tanımlıyorsun?
Tanımladm işte bir edebiyatcı o bu şu olarak degl bir kadn olarak tanımladm
Aşk Arapça da aşaka (sarmaşık) kelimesinden türemiş olup şiddetle sevme, yakıcı sevgi sözcüklerinden alıntıdır. Bu sözcük Arapçada "aşika" aşık oldu, sarmaştı, yapıştı fiilinin fiil vezninde mastarıdır. Bu fiil "aşak" sarmaşık sözcüğü Ile eş kökenlidir vs vs vs şeklinde mantıklı bir açıklama bekledim. Sen daha çok duygusal ve hayata karşı boyutunu ele almışsın.
Aşk evliligi yapan insanlara örnek verebilir misin?
Ben içten ve yaşanmslklarla yoğrulmuş yorumları ansiklopedik bilgi içerikli yorumlara tercih ederm duygusuz bir teknik bilgiye indirgenms yorumlar bana ve ruhuma pek hitap etmiyor
Sen zihninle düşünen mantıklı biri olmaya devam edebilirsn bırak ben de duygu insanı olmaya devam edeyim
Senin tarznda kafa yapısında olan insanlar çoğu zaman etkilemek için konuşurlar anlamak için degl o yüzden seni kınamıyorm
Bir daha köken ve kurallar bilginle yazdıklarıma karşı üstünlük kurmaya çalışırsan bu senin kendi hadsizlign olur uyarıyorum
Herkesin aşkı tanımlama yolu farklıdır bekledigin cevabı sana veremedigim icin senden özür dilemeyecegm
Aşkı edebiyatla degl insanlarla öğreniyoruz
Hala benden aşka dair örnekler istemem senin aşkı hiç bulamadıgn anlamına gelebilir
Bir gün iliklerine kadar yaşaman dileğiyle
Ha ama sen aşk yoktur diyip kestirip atmışsın zaten o yüzden aşkı tadacagını da hiç zannetmiyorum ama neyse sana bol şans
Herkesin aşkı farklı tarif etmesi gerçekleri değiştirmez bu bir. İkincisi normal bir konuşma içindeyim tartışmıyorum bile seninle 👍 sen ne diye yükseldin şimdi?
Üstünlük kurma mı?
Her neyse boş ver.
Görünüşte sakinim diyorsun ama altında pasif agresiflik yatıyor
Benim yorumum sana fazla mı geldi yoksa
Ve şimdi de beni gereksiz yere yükselmekle mi sucluyorsn yani
Önce benim yorumumu küçümseyp bir örnek ver mesela filan de... neyse
Elbette bu bir tartışma degl
Cümlelerin yukardan bakar tonda olursa ben de bunu dile getirdim sadece hepsi bu
yine de bosverelim diyorsan bence de orada bırakalım
Sakinim diye nerede dedim?
Kiminle konuşuyorsun?
Ne yaşıyorsun bilmiyorum ama tamamen kendi kafanda kurup ona göre hareket ediyorsun 👍
Aksine hiç sakın değilim. Kafandan uydurup sakin olduğumu yazmana anlam veremedim.
Aşk var birde aşıkmış gibi davrananlar ikincisinde uzak durmak lazım
Aşk sarmaşık kökünden gelir ve sarmaşığın büyüyüp ağaca sarılarak parazit ilişkiye geçmesi durumudur. Sarmaşık ağacın gövdesine köklerini geçirir ve özsuyunu emerek büyüyüp palazlanir sonra ağaç ölür.
Sonrada sarmaşık ölür.
Aşk diye bir şey yok bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk, kalbini kelebekler gibi uçuran, dünyanı renklendiren bir duygu.😍 Belki de sevgi, seni birinci kattan üçüncü kata uçuracak şekilde henüz karşına çıkmamıştır. Zamanla karşına doğru kişi çıkabilir. Her şey bir anda değişebilir, umut hep var! 😉 Sevgiye kapıların açık olsun, belki bu kez seni şaşırtır! 💖
😂😅🤣🤣
Hayat şaşırtır hep zaten
Aynen, hayatın sürprizlerle dolu! 😄 Sevgi kapıyı çalabilir, hiç ummadığın anda kraliçeni bulabilirsin!✨ Belki de motorla gezintide? 🏍️ İyi ki umut hep var! 🌟
Sen bile saçmalıyorsan ironiyi anlamıyorsan yandık 😂😅🤣🤣