ilişkilerde erkek mi büyük olmalı yksa kız mı acaba? sizin nasıl?
Cevabın nedir?
Kesinlikle kız büyük olmalı bunu erkek olduğum için söylemiyorum. Erkeğin büyük olması etkek açısından bir özgüven demektir bunu kızlar fazla anlamaz erkeğin kendini iyi hissetmesi kızında kendini hissetmesini sağlar erkek birden büyüklüğü öğrenir sewgilisini kimseye ezdirmez buna okulun önde gelen serserileri dahil anlycan bence kesin erkek küçük olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılbende erkek büyük olmalı kızın yanında daha koruyucu durmalı. yaş aynı yaşta olmalılar ya da erkek 1-2 yaş büyük olmalı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
bir defa erkeğin büyük olması güç bakımındanda deyer bakımındanda ileri olduğu kesinlikle söylenemez biz erkekler çok deyişik kişişiklere sahibiz o anlık ruh hali bizi tüm soruları aşılır veya aşılmaz hake getirebilir bu ruh halinin iyi olması yine benim için BENCE 😊 kızın büyük olması
Soran+1 yılherkesin düşüncesi farklı yineden teşekkurler
En İyi Cevaplar
kız küçük olsun diyenler nasıl bir geri kafalıdır anlamıyorum
evlilik anlaşmaktır yaş farkı 5+ - olabilir bence hiç farketmiyor
erkekler 30unda anca kafaya dank ediyo bazı şeyler o dank olayının daha erken olduğu durumlarda yaş hiç farketmiyor işte...01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş ile alakalı değil kimi insan yaşını taşıyamaz çünkü.. tamamen kafa dengi ile alakalı. Eğer karşındaki kafa dengiyse ister 10 yaş büyük olsun ya da küçük olsun hiç farketmez uyum sağlanır ama kafa dengi değilse aynı yaşta olsa arada 2 3 yaş farkıda varsa da uyuşulmaz. Tamamen kafa yapısıyla alakalı bence ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi uyumluluk da önemli biribirini anlamak en başta yer alır ama yaşın öenmli olduğunu da düşünüyoum teşekkür ederim :))
+1 yılErkekler geç olgunlaşır, bu yüzden erkeğin yaşı kadının yaşından büyüük olmalı ve aileyi çekip çekirmesi için karakterinin oturması gerekli kanımca
04 Yorumla
Soran+1 yılbencede ben de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Bencedeee😊
- +1 yıl
Çokk tesekkür edeerim😊
Soran+1 yıl😄😉
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
56Cevap
Kizlar erkeklerden her zaman 2 sene daha olgundur. O yüzden kizlarin kendilerinden büyük erkeklerle cikmasi daha mantıklı. Eger erkek kendinden büyük kızla çıkarsa sorunlar olabilir yani zaten kiz olgun erkek cok pasif kalır yaninda
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen çocuk gibi kalır zaten çocuk gibiler biz daha erken olgunlştığımız , İÇİn :D
Bizde erkek buyuk genelde benim butun iliskilerimde hep erkek buyuktu ki hicbir sıkıntı olmuyordu cok guzel idare edebiliyorduk bence erkek buyuk olmali
13 Yorumla
Soran+1 yılbenimde erkek büyüktü ve güzeldi
Soran+1 yıltabi evet yanında dimdik duruyo koruyucu oluyo iyi bir şey :)
buyukluk onemli degil bence olgun olmak. onemli bir insan vardir 5 yasindakinide. anlar anlatir 55 yasindakiylede oturur konusur anlar anlati. konusma tarzi zeka onemli bence
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi o da önemli ama bence yaşta önemli yorumunuz için teşekkür
Ben şahsen benden olgun olmasını isterim. Ya Zeki ya olgun. Yaşı büyük olsun ama çocuk gibi olmasın çocuklaşmasın. Ben küçük olup çocuk gibi olacağına büyük olsun olgun olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten biz daha erken olgunlaşıyoruz çocuk değiliz sizd aha ge. olgunlaşıyorsunuz. biz zaten olgunuz
- +1 yıl
Olgunluk derken bedenin olgunlaşması değil. Kafa yapısı. Zeki olsun güzel düşünsün. Kafası bassın. Bunlar yoksa yaşı büyük olsun ki en azından daha farklı pencerelerden bakabilmeyi öğretsin. Şahsen kadın dediğin erkeği geliştirecek. Ben benden zekaca geri de birini istemem açıkçası.
Soran+1 yıltabi kimse istemez kafa yapılarını uyuşması önemli
+1 yılbenim eski sevgilim benden 1 yaş büyüktü... gayette iyi anlaşıyorduk kafalarımız düşüncelerimiz uyuyodu.. ne ben onun yanında ergen kalıyordum nede o benim yanımda olgun... önemli olan uyumdur
01 Yorumla
Soran+1 yıltbi
+1 yılErkeğin enn az 3 4 yaş büyük olması gerekir.
Şahsen ben kendi yaşıtım birisiyle olmak istemem.
Çünkü çekilmiyolar. Olgunlaşma süreleri oldukça geç aradaki farkın 7 8 'e kadar gider yani.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen geç olgunlaşıyorlar
+1 yılBence kız büyük olmalı çünkü 20 yaşında ki bir kız hâlâ 18 yaşındaymış gibi ergence davranıyor ya da 25 yaşında ki bir kız 22 yaşındaymış gibi davranıyor, ruh yaşları küçük oluyor yani kızların o da bir süre sonra erkekleri sıkıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
+1 yılTabiki de kadin kucuk olmali. Bayanlar zaten erken olgunlasiyor. Bir de buyuk olunca iyice anaç olurlar o da sıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Yaşa bakmamda benden büyük olsun. Vallahi şu yaşta nelerle uğraşıyorum bide kızın çocukluğuna ayıracak vaktim yok. 25+ kariyerini eline almış bi' kadını kraliçem yaparım. Mümkün ise AĞZI SÜT KOKAN ÜNİ ÖĞRENCİ' si ile karşılaşmam
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
+1 yılErkekler daha gec olgunlasiyor. Bazi erkekler eriskinlik yasinda olsa dahi cocuk gibi olabiliyor, bazilari da o yastan once olgun olabiliyor. Burada onemli olan yas degil, olgunluk seviyelerinin ortusmesi.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence anlaşmka da önemli yaşda önemli
- +1 yıl
Yasin katacagi sey zaten olgunluk. Eger kisi olgunsa zaten yaseksigini kapatiyor. Dedigin dogru, kafalarin uyusmasi gerek. Ben 16 yasimdayken 20 21 yaslarindaki bir kiz bana ilgi gostermeye baslamisti, ancak ben istemedim cunku kafalarimiz farkliydi.
Soran+1 yılanlıyorum teşekkür
+1 yılKafaları denk olduğu sürece yaş farkı çok sorun olmaz. Ama erkeğin büyük olmasi daha iyi olur bence erkekler daha gec olgunlasiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍
Bu iş kafada uyarsa yaşa fazla bakmaz. Tabi uç yaşlarda olmamak lazım. Zaten dengi veya artı eksi 5 10 yaş farkı kafa uyumu bir şekılde yakalanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşın biraz önemli olduğunu düşünüyoum
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Erkek buyuk olmalidir. Sebebi ise erkek gec olgunlasir. Bayanlarsa daha erken olgunlasirlar. Birbirlerine uymalari icin iki olgun gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum çok iyi açıkladınız
+1 yılhep kız küçük olmalı diye biliniyo benim de annem daha küçük ve tanıdığım her çift böyle ama eğer her iki tarafta olgunsa aşırı olmadığı sürece yaşın bir önemi yok bence..
02 Yorumla
Soran+1 yıluyumluluk da önemli tabi
- +1 yıl
o yaştan da önce geliyo tabiki :)
+1 yılBenim için önemli olan erkek ama bayanında olgun olması ve kararları doğru verebilmesi önemli mantıklı olması yani
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki teşekkür ederimç.
- +1 yıl
rica ederim arkadaşım
+1 yılErkekler biraz daha geç olgunlaşır. Erkek büyük olmalı bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede
Bence beyin yaşı ve olgunluğu önemli. Beyinler uyuşmalı ilk önce yaşa takılmamak gerek
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi aşkın yaşı yok uyum da önemli beraberlik ama yaşda biraz önemli gibi
Soran+1 yılo da önemli
+1 yılErkekler geç olgunlaşır bu yüzden bayan küçük erkek büyük olmalı , aynı zamanda senide korur
03 Yorumla
Soran+1 yılevet erkeğin daha korumacı görünmesi gerek
Soran+1 yılbende 1,2 yaş farkı olmasını düşünüyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
erkeğin büyük olması daha iyi çünkü kızlar kendinden büyük oturaklı erkeklerden hoşlanır diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklsınız
Insan olsun gerisi önemli değil halden anlaması mesele yoksa küçük büyük bir anlamı yok eğlenemezsem mutlu olmadıktan sonra ne anlamı var?
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşmak da önemli anlıyorum ama bence yaş da önemli. Fakat herkesin fikirleri farklı saygı duyarım tesekkür ederim.
Soran+1 yılMutluluk da önemli tabi anlaşmak yani
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılerkek büyük olmalı bence
kadınlar erken olgunlaşıyor erkekler hep çocuk kalıyor01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılkız buyuk olursa daha ıı bana gore ama sımdı kız benden buyuk oldumu bakire olma ıhtımalı cok dusuk e bende bakıre olmayan kızı artık ıstemıorm. o yuzden kız kucuk olsun :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimden 1 yas buyugum gayet olgun ve guzel bir iliskimiz var cok sukur
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman bir sıkıntı yok anlaşıyorsanız
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu dönemde kızlar daha geç olgunlaşıyor eğer yaşlar 25 üstü ise erkek büyük olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılbence erkek büyük olmalı. erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılkızlar daha erken olgunlaşıyorlar herşeyi farkına varıp büyüyorlar erkeklerinki geç oluyo
+1 yılben kendimin büyük olduğu ilişkileri tercih ederimçünkü ona benim yaşadığım şeyleri anlatarak hayatı öğretmek, yol göstermenin hazzı harika...
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi ama erkekler geç olgunlaşıyo onların büyük olması gerekmezmi ya da aynı yaş ama herkesin anlaşması farklı tabi ki
- +1 yıl
erkeklerin geç olgunlaştığı için onu benim olgunlaştırmam daha iyi olmaz mı bence öyle
Soran+1 yılbilmiyorum kendimden küçükle çıkmadığım için
+1 yılBence yaşa bu kadar takmamak gerekli. Her ne kadar yaş farkında aşırılığa karşı olsam da ben ilişkilerde olgunluğa bakarım usta.
07 Yorumla
Soran+1 yılbende olgunluğa anlaşmaya ama yaş da az da olsa önemli gibi
- +1 yıl
orda şöyle bir gerçek var ; erkekler kızlardan daha sonra ergenliğe girerler bu sebepten dolayı da daha geç olgunlaşırlar. Dikkat edilmesi gereken mevzu bu yani genç yaşlarda kadının büyük olması toparlayıcı olup ilişkiyi yürütmede etkili olabilir ama ileri ki yaşlarda bir önemi olacağını düşünmüyorum..
Soran+1 yılyani bilemiyorum bende ama anlaşmak da önemli sonra yaş. ya aynı yaşta olcaksın ya da erkek 1,2 yaş büyük olcak fazlası olmamalı diye düşünüyorum. bir kız büyükse de erkek onun yanında küçük kalacak hiçbir anlamı olmayacakk.
- +1 yıl
zaten erkeğin açık ara farkla büyük olması sıkıntı. o ilişki erkek için cinsel mezvular üzerine kurulmuş olur. kızın buyuk olmasına gelince de o erkeğin olgunluğuyla alakalı bir olaydır. mesela ben fiziken yaşımdan büyük gösteriyorum ve daha olgun olduğumu düşünüyorum , kendimden yaşca buyuk kadınlarla çok ilişkim oldu ve hiç de o tür sıkıntılar yaşamadım. önemli olan tek şey olgunlukların eşit olması :)
Soran+1 yılevet yani
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica ederiim :)
erkeğin büyük olması daha iyi oluyo galba. ya da kız çocuk ruhluysa hiç önemli değil .
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek daha büyük olmalı daha geç olgunlaşıyorlar
Soran+1 yılama erkekler çocuk gibi büyük olmalılar bence
önemli olan düşüncedir bence kafa uyumu olduktan sonra gerisi boş
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşta biraz önemli bence anlaşmak da önemlş tabi
Soran+1 yıltmam herkein düşünceleri farklı yinede teşekkrüler
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yasin büyüklüğü değil beynin büyük olması olmali ilişkide
01 Yorumla
Soran+1 yıluyum da önemli ama yaş da biraz önemli
Erkek buyukse iyi olur hatun buyuksede kotu olmaz kendini bilen birisi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bence fark etmez ama yaş farkının olmaması lazım.
Soran+1 yılevet 1,2 yaş olması lazım ya da aynı yaşta
İki kişinin kafa uyumu ve olgunluk seviyesi ile alakalıdır. Kendi aralarında sorun yoksa yaşın bir önemi kalmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılyaş da önemli bence
Soran+1 yılolsun yaşında biraz önemi var diye düşünyorum ama herkesin düşünceleri farklı teşekkrler.
ilişkinin boyutu önemli eğer sallama bir ilişkiyse önemli değil ama ciddiyse erkek 3 4 yaş büyük olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılkız büyük erkek büyük farketmez yeterki arada uçurumlar olmasın..!
03 Yorumla
Soran+1 yılEngel olmasın anlaşsınlar tabi
Soran+1 yılAyrı kalmasınlar yani
- +1 yıl
aynen onu demek istedim iki tespitinde doğru :)
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılbüyümek kemik yaşından ibaret olamaz, bu kadar basit düşünülüyor olmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten onu hastetmedim anlaşamadık bence. Boşverin
- +1 yıl
eğer olgunluk ise erkek daha oldun olmalı zira kadın çocuklaşırsa buna sırnaşmak erkek çocuklaşırsa buna şımarmak denir.
Erkek olmasi cunku kizin dirdirini genc olursa cekemez ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek bencede
kız büyük olursa sorun olur bence ya hem kızlar kabul etmez kendinden küçük olanları :))
01 Yorumla
Soran+1 yılyani bazıları bncede erkek büyük olmalı
erkek daha büyük olmalı bence. karşıdakini taşıyabilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılve daha geç olgunlaştıkları için daha iyi olur
erkek büyük olmalı ama kız minyon tipliyse ve arada da bir aşk-sevgi varsa kız da büyük olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek büyük olmalı ya da yaşıt
Soran+1 yılbence
Soran+1 yılyani
Bence erkek büyük olmalı zaten erkeğin büyük olması kadınlarında hoşuna gider.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet erkek bayanın yanında daha dik ve koruyucu durmalı
tabi ki erkek büyük olması erkek herşeyiyle üstün olmalı kızdan
04 Yorumla
Soran+1 yılyani kızı korumalı kızın yanında dimdik durmalı
Soran+1 yıldoğru
+1 yılİlişki de kadın büyükse çok daha iyi gider. Akrabalarımdan biliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin büyük olması gerekmez mi?
- +1 yıl
Türk toplumunun kafasına kazımışlar bunu, gerekmiyor tabi ki. Ben şahsen kendimden küçük kadın almam.
Soran+1 yılanlıyorum teşekkür
bir erkeğin açısından baktığın zaman erkek 1 veya 2 yaşda olsa büyük olmak ister. Bu kişiliğe göre de değişir belki yaşıt dahi olabilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılYaşitin olacak yanda kız en fazla 5 yas kücük olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılya aynı yaş ya da erkek 1-2 yaş daha büyük olmalı bence. 5 yaş çok fazla
- +1 yıl
Bende diyom iste cok kücük olmayacak
Soran+1 yılevet.
Fark etmez benim icin ikiside uyumlu ve birbirini memnun ediyorsa sorun yok
03 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
Soran+1 yılpki
Kiz buyukse erkekte kizda buyuk zevk alir bu durumdan
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
bence yaşın önemi olmalaı ruh hali ve kafa dengi olursan yol alır herşey
07 Yorumla
Soran+1 yılyaşın önemi yok yani
Soran+1 yıltabi ilişki gidişatı önemli mesela 10 yaş yok tabi en fazla 1
Soran+1 yılevet uyum daha önemli teşekkür
Soran+1 yılsizede:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız biraz küçük olmaldr :) piston aşağı erken çöküyorlar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki buyuk benden bir yas sorun olmuyo cocuk gibi cok seviyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılYani sorunumuz yok
+1 yılkafalar uyuyorsa farkeden birşey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılerkekler daha geç olgunlaştıkları için onların büyük olması gerekmez mi ya da yaşıt
- +1 yıl
kimin ne zaman olgunlaştığı belli değil.. bence bu genelleme yanlış..
Soran+1 yılben doğru diye düşünüyorum ama anlaşmak da önemli
Erkek büyük olucak bilgili olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
+1 yılKızı Erkeği Büyüğü Küçüğü Yok. Akıllı Aptal Var.
05 Yorumla
Soran+1 yılama uyuşma anlaşma da önemli ve bence erkeğğin daha büyük olması gerek
- +1 yıl
Bacım Akıllı İnsanlar Uyuşur. :)
Soran+1 yıltabiki
- +1 yıl
O Zaman Yaşın ve Cinsiyetin Anlamı Yokmuş? Değil mi? :)
Soran+1 yılbence yaş da önemli yinede yorum için teşekkurler
Biz daha geç olgunlaşıyoz siz küçük olun
02 Yorumla
Soran+1 yılevett bencede
+1 yılerkek daha büyük olmalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ;)
+1 yılErkek. Erkek geç olgunlaşır.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılKız benden büyükse daha iyi olur :))
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Olgunluk benim için çok önemli. Yaşıtlarımın çoğu çok çocuksu davranışlar sergiliyor. Onun için daha olgun olmasını tercih ederim. Ha illa yaşı büyük olacak diye bir kavram yok. Olgın olsun yeter
Soran+1 yılerkekler daha ge. olgunlaşıyorlar kızlar daha erken bence erkek büyük olmalı
- +1 yıl
Tabi genel olarak öyle ama yaşıtlarım bana olgun gelmiyor
Soran+1 yılanlıyorum herkesin düşünceleri farklı.
+1 yılBence kız sevgilim benden büyük mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılama erkekler daha geç olgunlaşıyo bence sizin büyük olmanız gerek ya da aynı yaş ama uyumluluk da önemli anlaşma o yuzden bir şey diyemeyecepim
- +1 yıl
Haklısın çocukça davranışlarımı hemen eleştirir ama çok seviyoruz birbirimizi :)
Soran+1 yıliyi o zaman :)
+1 yılturlu turlu icat cıarıyosunuz hergun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru sadce cevaplama zorunluluğunuz yok
Erkeğin büyük olması makbuldür :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılerkek buyukse daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede haklısınız
- +1 yıl
:))
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkide kız büyükse mı daha iyi olur ilişki olumlu gider yoksa erkek büyükse mi? kzını büyük olması nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler