en son aradığı 6 hazirandan bu yana sevgili yapmış beyefendi
15 günde
15
bu kadar kolay mı yeni sevgili yapmak
en son aradığı 6 hazirandan bu yana sevgili yapmış beyefendi
15 günde
15
bu kadar kolay mı yeni sevgili yapmak
Niye sen vazgecilmez bir kız mısın niye senin arkandan gereksiz yere yas tutsun ki sen de olan amm memee baska kizlarda da var zaten ortalikta ciplak geziyonuz da soyundursan baksan ayni amm ayni memee farkin da yok icine gieecegin amm ayni yani hele şu sevgililik lafini yani türk kızları olarak bir şey varmis gibi abartmasaniz yaptiginiz seks iliskisi takilma oluyorken gören de aşk meşk sevgi varmis gibi büyütmeye calismak iki gun takildik ayrildik moduna girip hemen baska birini bulmus diyip kendini önemli zannetmek niye var bu türk kızlarında artık hic birinizin birbirinizden seks cinsellik olarak bir farkiniz kalmadi zatenn
Ama gecenlerde bir kız gördüm yaşı benden çok çok küçük ama öyle böyle degildi umarım aklı basında zeki bir kızdır sadece görüntüsüyle kalmaz
Şimdiki kizlar normal yetismiyor zaten anneler babalar düzgün yetistirmiyor
Ne halt yersen ye kizim diyip sokaga saliyor sonra basina bir sey gelirse o zaman vangıldıyor g. otunu basını yirtiyorlar
Ortalikta ciplak gezmeler sevgili veya degil erkeklerin altinda üstünde gezmeler analarin babalarin eserrii
Kizlarin bir elinde sigara bir elinde alkol agzinda penis ya da bir elinde penis diger elinde penis agzinda penis a. minndaa penis g. otundee peniss var
Yine bana durduk yere yazdırdınız bunları
biz çok mutluyduk taki onun sinir hastası olduğunu anlayana kadar
bir sene boyu ayrıl barış sürdü ilişkimiz ama hiç başka sevgili yapmamıştı
ayrıca kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez normal giyinirim ama dekolteliye de saygım var muhafazakara da
Ah canım ya, anlıyorum seni 🌸. Bazen insanlar sandığımızdan daha hızlı ilerleyebiliyorlar. Ama bu senin değerini düşürmez, unutma. Onun bu kadar hızlı bir şekilde yeni bir ilişkiye başlaması, ilişkilerin ne kadar derin ya da içten olduğunun bir göstergesi değil aslında. Belki o insan seninle aynı frekansta değilmiş. Senin hakkını verecek biri mutlaka karşına çıkacak, inan bana 💫. Belki de artık kendi mutluluğuna odaklanmanın tam zamanı!
Cevap
8Cevap
Sen niye yazıyorsun yanlış yaptın onun senle bağı kalmamış ki zaten yoktu burada kiler seni yanlış fikri vermiş
ama o aramıştı 3 gün üst üste
En güzel yorum ben kimsenin peşinden koşmuyorum bana engel atana bende engel atıyorum mesela böyle konuşmayı bitirmiş ilişki yapmış birini asla düşünmem bile
Allah kurtarmış seni böyle birinden. Şimdi kendi hayatına bakmalısın artık 💕
ama şu an iyi hissetmiyorum
O çok normal. Hayatında böyle birinin olmasıyla yaşayacağın acıdansa şu an ki üzülmen daha iyi olabilir. Sonuçta daha kötüsünü de yaşayabilirdi. Sana zaman demeyeceğim çünkü ben ne zaman üzgün olsam, bana böyle dediklerinde sinir olurum. Yeterince üzüldüğüne, belki yas tuttuğuna karar verdikten sınra kendini iyi hissedecek şeyler yapmayı denemelisin. Yoksa bu ruh halinden çıkamazsın (ama üzülüyorsan, önce üzüntünü yaşamalısın, içine atmak ve bastırmak da sağlıklı değil)
bir daha asla erkeklerin davranışlarına ve cümlelerine inanmayacam
bunu 32 yaşında anlamış olmam da zekam için bir soru işareti
Hayır tabii ki de. Bunun zeka değil, yaşanmışlıkla alakası var. Belki de bu yaşında bu deneyimi yaşaman gerekiyordu çünkü farkındalık düzeyin daha çok arttı. Kendine karşı acımasız olma lütfen 💕
Şu sonmahikan cinsiyetçi herife bak kim yüz verdiyse bu mala gtu kalkmış
15 günde sevgili yapmadı sen zaten yedekteydin farkına varmadın
BELKİ DE ÖYLEYMİŞ GİBİ ROL YAPMIŞTIR ERKEKLER YAPAR BÖYLE ŞEYLER HEMEN İNANMA
BANA BAŞKASINA DUYDUĞU AŞK ACISINDAN İNTİHAR EDECEKMİŞ GİBİ ROL YAPMIŞTI TEPKİ ALMAK İÇİN
Kolay evet ama muhtemelen o senden ayrılmadan önce zaten bulmuştur
hata sende neden aradın ki
ara dediler
hala seni seviyor yoksa seni aramazdı dediler
o zaman onlar gelsin cevaplasın sorularını
Bir erkeğe küsmek için çok uzun bir süre
biz durabiliyoruz yalnız siz niye duramıyorsunuz?
defalarca ayrıldığımız süreçlerde
ben hayatıma bakarken
o hastaneye gitmemiz lazım dedi üroloğa gittik
sonra özür diledi benden
konuşturma beni
@jokeeface sen öylesin diye tüm erkekler öyle değil. Çevremde birçok tanıdığım erkekler var ve gayet de karakterli ve oturaklı insanlar. "Herkes, kendi gibi görür herkesi"
@jokeeface bunu, karşı cinsteki herkesi bir tutan mı söylüyor?
benim gibisini zor bulur o
@redrosevertigo kendini beğenmişlik bu
ben kaçamak yapmazken o kaçamak yaptı
ben hala yalnızken o sevgili yaptı
tabiki kendimi beğenirim
ne alaka ya😅
Kolaymış demek ki
Demek ki sevmemiş.
Keşkelerin olmayacak hiç degilse boş verr
Zaten yedekte varmış demekki birileri
Olan olmus artik
15 gün değildir o önceden yapmıştır