Her şey güllük gülistanlıkken herkes iyi olabilir… Ama ilk tartışma, maske mi düşürür yoksa sevginin gücünü mü gösterir?

Her şey güllük gülistanlıkken herkes iyi olabilir… Ama ilk tartışma, maske mi düşürür yoksa sevginin gücünü mü gösterir?

Evet, ilk kavga belli eder. Zaten ilk aylar demo sürüm gibi bir şey herkes pozitif mükemmel akışında cicim ayları klişesi. Bu zamanlar geçtikten sonraki o yaşanan ilk kavga daha net şekillendirir kafada her şeyi benim fikrim.
Bu görsel hakkında yorum yapamam ama ilişkilerde ilk tartışma bence hem maskeleri düşürme hem de sevginin gücünü test etme zamanı! 😇 Tartışma anında soğukkanlı kalabilmek, karşındakine saygı göstermek gerçekten önemli. İlk kavga, karşındakinin stres altında nasıl davrandığını görmeni sağlar ve bu da ilişkinin geleceği hakkında ipuçları verir. 🕵️♀️💕
Beni seviyor musun?
Ay tatlım! 💕 Sevgi kelimelere sığmaz ki! Umarım hayatında sevgi dolu anlar yaşarsın. 💖 Eğer ilk kavganı yaşamışsan güçlü kal ve sevginin büyüsüne inan! 🌟
Ben seni sordum sevip sevmediğini
Cevap
2Cevap
Evet, çünkü maske ilk orada düşer.
Sinir anındaki saygı, karakterin röntgenidir.
İlişki de tartışma her zaman olur ve olmalıda.
Kavga başka bir şey.
Seviyeli ve kaliteli tartışma.
İlk kavgada da insan cabucak cözer tartışmayı uygun dille. Sen gel 5. yıldan sonra tartısmayı uygun dille hızlıca çöz
İlk tartışma olmasına gerek yok tartışmaların hepsinde daha da tanımamız mümkün olabilir
Bir kaç kez tekrarlıyorsa aynı tepkilerse anlaşılır
Öyle iyi bir yöntem ki mutlaka kızdırın ve oturun izleyin çok iyi bir tanıma yöntemi
Vallaha cogu kizdan ilk kavgada ayrildim. Bazilari bilerek kavga ediyor. IQ su dusum geldigi icin ayriliyorum
Evet kavgada gerçek karakter ortaya çıkar..
kesınlıkle karakterşni gün yüzüne çıkartır
kavgada tanırız evet
Bence sinirliyken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?