Ayrıldıktan sonra hemen kız ekleyen erkek?

Arkadaşlar merhaba sevgilim bi anda hic bi sebep yokken türlü türlü bahanelerle sogudugunu soyledi 6 aylık bi iliskimiz vardi bende ayrildim ayrilali 4 gun olmusken yeni bi kiz ekledi (benle cikarken butun kizlari çıkarmıştı bu arada) sonra arkadasim onla takiplestigi icin gorebiliyordu bana ss atti sonra ona yazdi hayatında biri var mı tekrar olma şansınız var mı diye sordu sevmiyorum hayır seviyorum dersem boş yere umut vermiş olurum dedi cok zor dedi yeni bir şans yok dedi ben hayatıma bakiyorum oda baksın dedi arkadasim da yeni kız eklemişsin kim o dedi oda tanimiyorum dedi sonra kizi takipten cikardi bende kiza yazdim dedim taniyor musun oda hayır dedi aramızda bişey yok sevgilimi kiskandirmak icjn bi kac erkek ekliyordum senin eski sevgilini de öyle ekledim dedi ama tanismiyoruz mesaj da atmamis bana dedi istersen ss atabilirim falan dedi neyse bu gun arkadasim yine attı yine baska bi kiz eklemis ayrildiktan hemen sonra daha 1 hafta olmadan kız ekleyip duruyor sizce bu bir gün değerimi anlayıp döner mi ve amaci nedir
Ayrıldıktan sonra hemen kız ekleyen erkek?