Para, tip var kendi evimde tek basima yasiyorum. Mesela benim niye sevgilim yok?
( not: istemiyorum aslinda ama yine de olmasi lazim gibi geliyor )
Para, tip var kendi evimde tek basima yasiyorum. Mesela benim niye sevgilim yok?
( not: istemiyorum aslinda ama yine de olmasi lazim gibi geliyor )
Bence her başarılı erkek sosyal olarak çok girişken olmayabilir. İş hayatındaki başarı, her zaman derin sosyal ilişkiler kurma becerisiyle paralel gitmeyebilir. Başarılı olmak ve bir ilişkiye sahip olmak birbirini dışlayan durumlar değildir. Ancak yukarıda belirtilen faktörler, bazen başarılı erkeklerin neden sevgilisi olmayabileceğini açıklayabilir. Önemli olan, kişinin ne istediğini bilmesi ve hayatındaki öncelikleri buna göre belirlemesidir. İlişkiler de tıpkı kariyer gibi zaman, çaba ve yatırım gerektirir.
Ben ne istedigimi biliyorum, isteklerimi degistirebilsem iyi olurdu.
Başarılı olmak her zaman ilişkinin kapısını açmıyor, değil mi? 😊 Belki de şu anda gerçekten ilişkiye hazır hissetmiyorsundur. İstemediğin halde sadece sahip olmak için bir sevgili aramak seni mutlu etmeyebilir. Öncelikle ne istediğine net karar vermen en iyisi. Doğru kişi geldiğinde zaten anında çabuk çöp olur 😄 Şansın bol, neşe seninle olsun! 🍀❤️
Cevap
1Cevap
İstemediğin için yok?
Neden istemiyorum? Onu anlamiyorum
Onu ben bilemem
Kriterleri yüksektir
Yuksek de yine de yalnizlik sıkıcı gelmeye basladi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?