Merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayin kafam aylardır çok karışık tamamiyle huzursuzum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim. İki yıllık ilişkim var ve iki buçuk ay önce sevgilimin telefonunda kendi numarasi üzerine açılmış fake bir hesap gördüm, hesapta full aç*k kad**lar takip edilmiş o*lyf**s tarzi. Ayriyeten iki kişi de takip edilmiş onlar da yine sevgilimin akrabalariyla bi sorunu olmuştu kimliğini belli etmeden birisine bir şey söylemesi gerekiyordu, o söylemesi gereken iki kişi takip edilmiş. Aptal bir insan değilim hiç olmadim körü körüne asla inanmam, sordum ona bunu bilmiyorum cevap bulamıyorum dedi. Kim yaptiysa bulacagim soz dedi ama başkasınin açtığına gram inanamiyorum. Çok da seviyorum bir yandan aramizdaki bağı anlatamam en azindan benim hissettiğim o bağı. İnsan sevince körü körüne inanir derler ama ben inanmasam bile vazgeçemiyorum iki aydir belki de gerçekten doğruyu söylüyordur diyorum konuyu bir gun kapatsam diğer gün açıyorum çünkü çok huzursuzum, o gece o hesabi gördüğümde içime yerleşen bi duygu vardi onu atamiyorum aylardir. Neyse keşke bununla sınırlı kalsa, bu ayın başında yine telefonunda yüklü olan pinterest uygulamasini sileceğini söyledi bana neden dedim saçma sapan g*y foto/videolari çıkıyor önüme dedi. Sonra oturuyorken telefonunu aldım google geçmişine bakayim dedim bir fotoğraf simgesi vardı, tıkladım, çı**ak bir kadin görüntüsü. Altinda da fotoğrafın pinterest yaziyordu yani pinterest uygulamasi yönlendirmiş. Ona sordum o an direkt bu ne diye bilmiyorum gerçekten dediğim gibi benim karşıma g*y videolari falan çıkıyordu dedi ama bu imkansiz yani ben nerdeyse 5 yildir pinterest kullaniyorum gram öyle bir şeyle karşılaşmadım neye bakarsak pinterest algoritmasi ona göre şekilleniyor. Sonra pintereste girdim ve sizin için öneriler kisminda full açık kadın fotoğraflarinin önerileri vardı. O Instagram hesabini gördüğüm geceki gibi büyük bir kavga ettik yine. Yine bilmiyorum vs dedi ama inanamıyorum zaten.
Güncellemeler
11 ay
Son olarak da birkaç gün önce bilgisayarda internet geçmişinde bir sürü p**no /ifşa sitesine giriş yapıldığını gördüm, bunu da sordum yine torrent adli bir şey yüzünden böyle sitelere girildiğini söyledi reklam amaçlı ama ben artik kafayi yeme raddesine geldim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer